Home » Apps » Få mobile apps og spil på Windows
Få mobile apps og spil på Windows

Få mobile apps og spil på Windows

Share

Kunne du tænke dig at få adgang til dine mobile apps og spil? Programmet BlueStacks gør det muligt, og du kan endda afvikle dem i fuld skærmstørrelse!

De fleste af os bruger mange forskellige computerenheder, og det kan være irriterende, at nogle apps ikke fungerer på alle platforme. Hvis du for eksempel har en Android-smartphone eller -tablet, har du formentlig installeret mange apps og spil, og du ville måske ønske, at du også kunne bruge dem på din pc. Programmet BlueStacks gør det muligt – det er en emulator, som simulerer en Android-enhed på din pc og giver dig adgang til en modificeret udgave af Google Play.

Når du installerer BlueStacks får du som udgangspunkt adgang til Google Plays Notifications og Spotlight-abonnement (hvilket giver en gratis app om dagen). Vi anbefaler denne indstilling. Bemærk, at apps, der kører i BlueStacks, vil referere til indstillinger, som du kun får på en tablet eller en smartphone, så dem skal du ignorere.

Se også:  Nu kommer de fotorealistiske spil

Efter at have installeret programmet fra www.bluestacks.com dukker der to ikoner op på Skrivebordet: Genvejen ”Star BlueStacks”, som starter BlueStacks App Player, og en genvej til dine apps. Se dine downloadede apps i mappen ”Apps”. Dobbeltklik på apps for at starte dem. Der er også genveje til Facebook og andet.

[pt id=’2036185′ size=’large’ link=’file’]

 

BlueStacks App Players brugerflade er simple. Du kan installere nye apps ved ar klikke på knappen “+” under ”Top Apps” eller en af de andre kategorier. Du kan installere over 25 apps fra den tilpassede version af Google Play. Forhåbentlig vil antallet af apps vokse i takt med BlueStacks udvikling.

[pt id=’2036186′ size=’large’ link=’file’]

 

Første gang du forsøger at installere en app, bliver du bedt om at foretage en engangsopsætning, hvor du lægger ud med din Google-konto. Vælg mellem en eksisterende eller en ny konto. Herefter skal du tillade App Sync, hvor du skal logge ind endnu engang (denne gang til Google Play). Følg guiden, og installer appen.

[pt id=’2036187′ size=’large’ link=’file’]

 

Lige før appen er installeret, bliver du bedt om tilladelser. Det kan synes irrelevant, da du bruger din pc og ikke en Android-mobilenhed, men da BlueStacks er en emulator, skal du igennem processen. Du accepterer blot og fortsætter. Når appen er installeret, kan du vælge at åbne den.

[pt id=’2036188′ size=’large’ link=’file’]

 

I hovedvinduet vælger du knappen ”All apps” (alle apps) for at se, hvilke apps du har installeret. Appsene kan arrangeres alfabetisk eller efter installationsdato. Der dukker en meddelelse op nederst til højre på skærmen, mens en app installeres, og en anden vil poppe op, når installationen er gennemført.

[pt id=’2036189′ size=’large’ link=’file’]

 

Klik på indstillingsikonet (under appen “All apps”/”Alle apps”). Her kan du for eksempel vælge sprog. Du kan også lave enkelte ændringer til, hvordan musen eller tastaturet fungerer. Bemærk, at BlueStack er en emulator, så mange af de øvrige indstillinger gælder kun for tablets.

[pt id=’2036190′ size=’large’ link=’file’]

 

Du behøver ikke åbne BlueStack-programmet I fuld version, hvis du bare lige skal tjekke opdateringer eller ændre skærmens retning. Klik i stedet på Bluestacks proceslinjeikon på Skrivebordet. Det giver dig adgang til disse indstillinger, overblik over antallet af apps, og hvor meget de fylder på harddisken.

[pt id=’2036191′ size=’large’ link=’file’]

 

Nu kan du underholde dig med snesevis af fine apps, som normalt kun er tilgængelige på Android-enheder. Når du bruger BlueStacks til at starte et spil, ser du et ”How to play”-vindue før start. De fortæller, hvordan du bruger tastatur i stedet for skærmtouch. Det kan slås fra for hver app, så du ikke ser det hver gang.

[pt id=’2036192′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Datatid TechLifes bedste tip

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
app
Guide
Microsoft
Spil
Tips og trick
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S