Home » Smart hjem » Få mest ud af pengene, når du køber gadgets til sommeren
Få mest ud af pengene, når du køber gadgets til sommeren

Få mest ud af pengene, når du køber gadgets til sommeren

Share

Sommeren 2022 bliver forhåbentlig lang og varm, men driller vejret, kan du gøre meget for at nyde ferien, mens du er hjemme – specielt, hvis du ser frem til hyggeaften med familien eller Tour de France med unik tour-start i Danmark. Alt fra tv, højttalere og routere findes i mange prislag, så du nemt kan gøre sommeren endnu bedre

Forhåbentlig bliver årets varme og lyse måneder fyldt med masser af dejlige oplevelser i det fri, men den danske sommer er også lunefuld, og så er det nok alligevel smart at få opgraderet hjemmets gadgets og maskinpark. Specielt, da priserne og mulighederne er mere alsidige end nogensinde.

Mange vil nok i år sidde klistret til skærmen, når Tour de France ruller i gang med tour-start og afvikling af de tre første etaper i Danmark. Andre er denne sommer måske mere optaget af motorsport, gaming, en fest med god musik eller filmaften med familien.

Se også:  Du danske Sommer, jeg elsker dig - indtil naboen tænder sin Soundboks

Som nævnt har du i dag et enormt udvalg og til priser, hvor de allerfleste kan være med. Vil du for eksempel opgradere hjemmets lyd, behøver det ikke koste hele madbudgettet.

En enkel soundbar til et par tusind kroner kan gøre underværker for dine tv-oplevelser, mens en ny, hurtigere og smartere router både sikrer netværket bedre mod bedragere og fordeler båndbredden optimalt. Sidstnævnte er en fordel, da vi streamer mere og mere underholdning fra nettet. Hvad er værre end udfald, lige før tour-feltet når målstregen.

Til det smarte hjem kan du også få lys og sensorer, som kan gøre festen festligere og spare på elregningen i form af intelligent styring. Er I væk fra boligen, kan lyset indstilles og reguleres på distancen via app. Forhåbentlig er det med til at holde indbrudstyvene væk.

Se også:  Sådan bliver fremtidens robotplæneklipper

Men hvad skal du så betale for at være væbnet til tænderne? Her går vi tæt på syv produktkategorier og giver dig nogle hints til, hvad du kan få for pengene i to eller tre prisklasser – afhængigt af produkttype. God inspiration!

1 2 3 4Næste

TAGS
højtaler
lydbar
pc-skærm
Projektor
router
smart hjem
smart home
smart lys
sommer 2022
sommerferie
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S