Home » Gratis software » Få mere ud af din mp3-samling
Få mere ud af din mp3-samling

Få mere ud af din mp3-samling

Share

Zortam Mp3 Center er et alt i et-program, der giver mulighed for at organisere og lytte til din mp3-musik samt få billedeffekter og tekster til dem

De fleste har efterhånden taget mp3-mediet til sig og udskiftet cd-samlingen med et hav af digitale musikfiler. De fylder ikke meget, men det kan være sin sag at holde styr på dem alle, hvis ikke man har et godt program til dette.

Der findes rigtig mange programmer, som er udviklet til formålet, og mange er endda gratis. Det gælder også Zortam, som imidlertid er blandt de bedste eksempler, vi har på et alt i et-værktøj til mp3-musik.

Når du åbner programmet, kan det scanne din computer for mp3-filer, og når den har fundet frem til dem alle, vises de i programmet. Zortam udmærker sig imidlertid ved at organisere det hele i et let overskueligt bibliotek, som minder om Windows’ indbyggede stifinder, her blot dedikeret til musik. I stedet for almindelige mapper er det således muligt at åbne underafdelinger med kunstner, genre, sange, år og flere andre kategorier, således at meget hurtigt kan klikke dig frem til det, du vil høre.

Se også:  4 af de fedeste gratis programmer

Sange vises i det store hovedvindue, men når du markerer et nummer, vises også en række oplysninger i bunden samt en masse indstillinger, som du kan justere. Her får du blandt andet muligheden for at tilføje cover, tekster, tags og anden info om musikken.

Programmet rummer også en cd-ripper og en audio-konverter og giver mulighed for at normalisere filerne, hvilket betyder, at du bringer dem op til det maksimale lydniveau (vær dog opmærksom på, at det er en proces, som ikke kan gøres om, og som ikke nødvendigvis er fejlfri).

Zortam rummer også en direkte genvej til at købe musikken i fysisk format hos Amazon samt en masse andre funktioner til at afspille, redigere og organisere dine mp3-filer, og det hele fungerer. Det er ret ligetil at finde ud af, og i det hele er der tale om et virkelig fint program, som får en stor anbefaling herfra.

Se også:  Guide: Styr din NAS med brugervenligt gratis-program


Zortam Mp3 Center
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Zortam er et glimrende stykke software til dig, der gerne vil have maksimal kontrol med dine mp3-filer. På trods af de mange funktioner er det utrolig nemt at bruge.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
MP3
Zortam

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S