Home » TV » Få masser af web-indhold på dit tv
Få masser af web-indhold på dit tv

Få masser af web-indhold på dit tv

Share

Sony SMP-N200 Network Media Streamer giver dig film, musik og en hel masse andet web-indhold i hd og 3D. Med boksen kan du også streame indhold fra hjemmets andre medieenheder via WiFi, dlna og usb

Løb du ud og købte et flad-tv, da de første modeller med full hd kom på markedet, men sidder nu og savler over alle de muligheder for web-adgang og mediestreaming som de nyeste modeller tilbyder, er der heldigvis andre alternativer end at købe et helt nyt tv.

Flere og flere tv-producenter tilbyder web-delen af deres internet-tv i en separat boks, som du kan slutte til dit eksisterende tv. Typisk koster sådan en boks kun en brøkdel af et nyt tv, og er således en oplagt måde at integrere de nye muligheder, hvis man i forvejen har et tv man er glad for.

Se også:  Logitech har lavet en lampe til streameren

Sonys nye Network Media Streamer SMP-N200 forvandler ethvert tv til et internet-tv. Du kan se eller gense tv-programmer med Catch Up-tjenesten, besøge hjemmesider via den indbyggede webbrowser og opdatere din Facebook-side, mens du ser tv.

Boksen giver desuden adgang til Sony Entertainment Network, der byder på Music Unlimited – en musiktjeneste, der lader sig streame over syv millioner musiknumre og Video Unlimited, der giver dig de nyeste blockbusters og klassiske film i både hd- og 3D-kvalitet (sidstnævnte må vi i Danmark dog vente lidt på endnu).

SMP-N200 har også usb, WiFi og dlna, som giver mulighed for at afspille indhold fra hjemmets øvrige multimedieenheder. Du kan styre det hele direkte fra din iPhone, Android-telefon eller Sony Tablet ved at hente en gratis app – fra en Sony Tablet kan du endda sende indhold direkte til din SMP-N200.

Se også:  Prisvenlig soundbar fra Sony

SMP-N200 er tilgængelig fra november og får en vejledende pris på 1.100 kroner.


TAGS
internet-tv
SMP-N100
Sony
streaming
TV-boks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S