Home » Netværk » Få lynhurtigt Wi-Fi 6E i din computer med simpel adapter
Få lynhurtigt Wi-Fi 6E i din computer med simpel adapter

Få lynhurtigt Wi-Fi 6E i din computer med simpel adapter

Share

Netgear er klar med en WiFi 6E USB-adapter, der gør det nemt at opgraderer din stationære eller laptop til den nyeste standard for trådløst internet

Med Wi-Fi 6E er der et helt nyt frekvensbånd at smide internet-trafikken igennem. Det betyder langt større kapacitet og væsentligt bedre ydelse på den enheder, der understøtter teknologien. Hastigheden er næste fem gange højere end Wi-Fi 5.

Er din computer ikke født med Wi-Fi 6E kan du heldigvis nemt opgradere den til den nye standard. Netgear er klar med en adapter, der blot skal stikkes i en ledig USB-port, så har du Wi-Fi 6E på din pc.

Se også:  Google Nest Wi-Fi Pro [TEST]: Google-netværk i højeste gear

Nighthawk A8000 registrerer automatisk din routers WiFi-teknologi og opretter forbindelse til det rigtige bånd – 2,4 GHz, 5 GHz eller 6 GHz – for bedst mulige hastighed og ydeevne. Du får op til 600 Mbps på 2,4 GHz, 1200 Mbps på 5 GHz og 1200 Mbps på 6 GHz. Explicit Beamforming øger hastigheden, pålideligheden og rækkevidden af din WiFi-forbindelse direkte til din enhed og adapteren er forsynet med nyeste Wi-Fi Alliance-sikkerhedsprotokol er den mest sofistikerede nogensinde, der krypterer dine data og beskytter din familie og dit netværk mod trusler.

Fleksibelt design 

Brug den medfølgende USB-holder til fleksibel placering omkring computeren, hvor holderens åbne design er med til at forbedre ydeevnen.

Se også:  Her er alternativerne til Google Analytics: Det simple, det fornuftige og det avancerede

Netgear A8000 fungerer med enhver WiFi-router. En WiFi 6E-router og Win11 OS er påkrævet for at få adgang til 6 GHz-båndet, men adapteren er bagudkompatibel med ældre WiFi-teknologier.


TAGS
Internet
netgear
wi-fi 6E

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S