Home » Apps » Få kontaktløst hotelophold i Danmark – alt klares med en app hos citizenM
Få kontaktløst hotelophold i Danmark – alt klares med en app hos citizenM

Få kontaktløst hotelophold i Danmark – alt klares med en app hos citizenM

Share

Gæster hos CitizenM kan åbne deres værelse, oprette et nøglekort, scanne pas, bestille mad og tjekke ud med deres smartphone, helt uden fysisk kontakt med personale

Corona-pandemien har givet rejsende et fornyet fokus på sundhed og sikkerhed. Med den nye app har citizenM gjort en indsats for at gæsterne kan føle sig ekstra trygge under hele opholdet.

Gæster kan åbne deres værelse eller oprette et nøglekort via deres egen mobile enhed. Scanning af pas ved selvbetjeningsterminaler er overflødigt – det kan klares gennem appen. Når gæster tjekker ind, kan de bruge deres telefon til at låse op for deres værelse, bestille mad og drikkevarer, styre indklima og underholdning samt bestille ekstra puder, toiletartikler, morgenvækning og til sidst kan man tjekke ud, når opholdet er forbi. I dag har rejsende et fornyet fokus på sundhed og sikkerhed. Med appen og den kontaktløse oplevelse kan citizenM-gæster nu føle sig ekstra trygge under hele opholdet.

Se også:  Nordiske virksomheder prioriterer velvære over klima på forretningsrejsen

Ud over den kontaktløse hoteloplevelse kan appen hjælpe brugerne med at opdage byens hotspots, låse op for særlige fordele og finde de mest grønne områder og løberuter. For nemheds skyld er der et søgefilter til gåafstand for at fremhæve attraktioner, der kun er en kort gåtur fra ethvert citizenM-hotel.

Sikkerhed hos citizenM

En kontaktløs oplevelse er ikke den eneste sikkerhedsforanstaltning for gæster på deres kommende rejse. Siden citizenM alene tilbyder én værelsestype, har det været nemt at implementere nye hygiejnestandarder. Værelserne har få rengøringsoverflader, der består af materialer som Corian, og ingen tæpper, sengetæpper eller chokolade på puderne. Hvert enkelt værelse er altid blevet ventileret med 100% frisk luft (i stedet for recirkuleret). Hotelbrandet er desuden gået over til en valgfri husholdningsservice for at øge hygiejnesikkerheden – medmindre gæsterne beder om rengøring, kommer ingen ind på værelset.

Se også:  Nordiske virksomheder prioriterer velvære over klima på forretningsrejsen

Som noget nyt har ethvert hotel desuden strategisk placeret desinfektionsstationer for alle gæster og ansatte. Sociale distanceringsskilte og sikkerhedsruter er tydeligt markeret. Elektrostatiske sprøjter er desuden klar til at desinficere baggage, fællesområder og værelser efter udtjekning. Desuden garanterer alle citizenMs vaskeripartnere at levere desinficeret rent linned.

Effektive små teams er til stede nat og dag. Gæster ser derfor ofte de samme ansigter og kommer i kontakt med færre medarbejdere end på et typisk hotel, der har 100 mennesker på arbejde på ethvert givent tidspunkt. Morgenmaden er forseglet i poser og er til rådighed som værelseslevering og takeaway. Baristafremstillet kaffe og cocktails kan stadig fås i kantineM.

For at begrænse fysisk interaktion har hotelkæden indført kontantløse betalinger på tværs af hele sin portefølje – husreglerne er også på plads alle locations for at yde en ekstra sikkerhed.


TAGS
citizenM
hotel
rejse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S