Home » Hardware » Få HBO Max til halv pris på ubegrænset tid
Få HBO Max til halv pris på ubegrænset tid

Få HBO Max til halv pris på ubegrænset tid

Share

HBO Max er i luften her i landet fra i dag, med ny app og masser af nyt indhold. Det endda til en lavere pris end HBO Nordic, som nu er pensioneret. Og som om det ikke var nok kan prisen reduceres til det halve, hvis du gør brug af det aktuelle introduktionstilbud

Der er gode nyheder for dem der er i forvejen abonnere på streaming hos HBO og for dem, der har overvejet at springe på vognen.

For ikke nok med at den uduelige HBO Nordic app nu er pensioneret og erstattet af en ny og bedre model, der er nu også langt mere indhold. og så bliver den månedlige pris på tjenesten, som i dag skifter navn til HBO Max, endda også billigere. Standardprisen er 79 kroner om måneden, men som et introduktionstilbud kan du få adgang til det halve, 39,50 kroner om måneden. Tilbuddet gælder for resten af livet – eller indtil du siger abonnementet op.

Se også:  Dansk streamingtjeneste solgt for 1 krone
Mere indhold og større understøttelse

Således er HBO med et blevet et betydeligt mere attraktivt. Ifølge tjenesten selv er udvalget af film og serier fordoblet. Udover egenproduktioner fra HBO kan man også se indhold fra Warner Bros, DC Entertainment, Cartoon Network, Adult Swim og Turner Classic Movies.

Kompatibiliteten er desuden blevet væsentligt større. Den nye app kan bruges på iOS, iPadOS, MacOS, Apple TV, Android, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, Windows, PS5, PS4, Xbox Series X|S og Xbox One, og udvalget af understøttede platforme vil udvides løbende.

Eksisterende abonnementer konverteres automatisk til Max. Du skal blot downloade HBO Max-appen og logge ind. Din månedlige betaling reduceres fra de tidligere 99 kroner til den nuværende pris på 79 kroner. Introduktionstilbuddet er dog kun tilgængeligt for nye medlemmer.

Se også:  Netflix hæver priserne i Danmark - så meget mere skal du betale ...


TAGS
hbo max
on demand
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S