Få flottere mobilbilleder på skiferien

Få flottere mobilbilleder på skiferien

Share

Vinterferien står for døren og rigtig mange danskere ser frem til at indtage pister og løjper mod syd og nord. De imponerende og smukke snelandskaber indbyder dog til mere end ski og leg – de er oplagte motiver, når vinterferiebillederne skal i hus. Sony Mobile giver her en række gode tips til, hvordan du skyder endnu flottere mobilbilleder med din smartphone.

Der er faktisk mange gode grunde til at tage billeder med din smartphone på skiferien. Kamerakvaliteten er rigtig god i de fleste smartphones, og du har den sikkert alligevel med dig, når du suser igennem vinterlandskabet. Når billederne er i kassen, er det nemt at dele dem med familie og venner via sociale medier som Facebook og Instagram. Derudover har du adgang til en lang række brugervenlige billedbehandlingsværktøjer og filtre – både indbygget i din smartphone og via et stort udbud af apps.

Se også:  Her er den nye iPhone X

‟Mobilkameraerne kan virkelig meget i dag og leverer generelt billeder af høj kvalitet. Det er en af smartphonens helt centrale features – og blandt de funktioner, vi danskere bruger allermest*. Alligevel oplever vi ofte, at folk ikke er klar over, hvordan de bedst udnytter mobilkameraets funktioner eller med små virkemidler, som f.eks. ved at udnytte lys, kontrast og skygger, kan skabe langt flottere billedresultater”, siger Morten Johansen, marketingchef hos Sony Mobile i Danmark.

Del denne