Home » Underholdning » Guide: Få flere YouTube-visninger på professionel vis
Guide: Få flere YouTube-visninger på professionel vis

Guide: Få flere YouTube-visninger på professionel vis

Share
9 Undertekster

YouTube har sin egen undertekst-engine, der varierer i effektivitet fra så strålende, at det ligner magi, til grotesk dårlig. Det er i orden at satse på den, men dit publikum har fortjent noget bedre, navnlig hvis de kigger uden lyd, eller hvis dit soundtrack er lidt rodet eller med baggrundsmusik.

På fanen “Subtitles and CC” kan du tilføje dine egne billedtekster, enten fra en tekst eller ved at skrive dem, mens du ser videoen. Sidstnævnte funktion virker udmærket: Tryk “Play” på smugkigvinduet, og begynd at skrive, når du hører den første linje. Videoen pauserer automatisk, og du ser den første tekst begynde at komme frem.

Se også:  Huawei lancerer børne-tv om teknologi

Hvis du vil indsætte et linjeskift, trykker du blot Shift+Return og klikker på det blå plus-ikon, når du er tilfreds. Du kan trække tekster i tidslinjen nedenunder og justere længde og position, og du kan tilføje så mange, du vil. Dine ændringer bliver automatisk gemt som kladde. Tryk “Publish”, når du er færdig og parat til at offentliggøre værket.

10 Det sidste touch

Formålet er at få seere. Derfor får du her nogle flere ting, du kan gøre. Organiser dine videoer i playlister, for det hjælper YouTube med at sende dine seere til den næste episode, når den aktuelle er færdig.

Det bliver også nemmere for brugerne at plukke i indholdslister. Arbejd sammen med andre videoskabere om at sprede dit navn. Læg dine sager på sociale medier. Svar på kommentarer, uanset hvor hjernedøde de virker, for så føler dit publikum sig hørt. Det er hårdt arbejde, men det er afgjort umagen værd. 

Se også:  Stor Adobe-opdatering: Nye værktøjer til videoredigering
TAGS
Video
videoredigering
YouTube
YouTube Editor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S