Home » TV » Få et spritnyt 4K QLED-tv for under fem tusind kroner
Få et spritnyt 4K QLED-tv for under fem tusind kroner

Få et spritnyt 4K QLED-tv for under fem tusind kroner

Share

Nokia er klar med QLED Smart TV i størrelser helt op til 70 tommer. Priserne starter ved 4.899 kroner …

Nokia-brandet lever i bedste velgående. Ikke bare som mobiler, men også som tv’er. De senere par år har selskabet Streamview, som ejer brandet i dag, lanceret en række prisvenlige modeller.

Nu er det tid for et nyt kuld af tv’er i sortimentet. Denne gang med QLED-teknologi, som vi primært kender fra Samsung, og som sædvanligvis er garant for god lysstyrke og stærke farver.

Guide: Kend din skærmtype

Rig adgang til indhold

Der er tale om Android-baserede tv’er med direkte adgang til diverse apps samt streaming fra stort set alle populære tjenester via det veludbyggede Google-system. Der er også indbygget Chromecast, så man kan streame indhold direkte fra sin smartphone til tv’et.

Se også:  Nokia XR20 [TEST]: Robust smartphone – håndværker i habit

Dertil kommer et fornuftigt udvalg af tilslutningsmuligheder såsom tre HDMI-porte (uvist af hvilken generation), to USB-porte, LAN, audio/video-port, dual-band Wi-Fi og Bluetooth til fjernbetjening m.m. Der er desuden mulighed for stemmestyring via Google Assistant.

OLED vs. QLED [TEST]: Hvilken tv-skærm er bedst?

For dem, der ikke er har overgivet sig til netbaseret tv, er der både tredobbelt tuner til live-tv via jordbaseret antenne (DVB-T2), satellit (DVB-S2) eller kabel (DVB-C). Til betalings-tv-indhold er et CI+-slot. Derudover understøtter Nokia QLED Smart TV SatCR til tilslutning af op til otte modtagere med en SatCR LNB.

Forbedrer gamingoplevelsen

Den indbyggede Quad-core-processor med 1,5 GB ram og 8 GB lagerplads skal sikre jævn afspilning af spil, videoer og webindhold, og tv’et tilbyder tilstande som Sport, Gaming og Film. Den specifikke tilstand tilpasser farve- og lydindstillinger. I gaming-tilstand forbedres responstiden til 8ms mens kontrasten intensiveres og billedet opskalerer til 4K. Lyden bliver samtidig mere kraftfuld, med fyldig bas fra den indbyggede subwoofer.

Tv’et, som er skabt i minimalistisk nordisk design, fås i fire forskellige størrelse – 43″, 50″, 55″, 58″ og 70″. Det er tilgængeligt i Danmark via Nokia-webshoppen samt gennem udvalgte forhandlere.

De vejledende priser for Nokia QLED 4K UHD Smart TV er 4.899 kroner for 43″, 5.599 kroner for 50″, 6.399 kroner for 55″, 6.699 kroner for 58″ og 11.199 kroner for 70″.


TAGS
Nokia
qled
QLED-tv
Smart TV

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S