Sådan bliver teknologien i 2016

Sådan bliver teknologien i 2016

Share

Hvilke teknologiske tendenser kommer til at præge året, og hvordan vil elektronikken ændre vores verden i 2016? Få svarerne i det nye nummer af Alt om DATA, der som altid også byder på et væld at guides, artikler, test og nyheder om den nyeste teknologi.

Den teknologiske udvikling vil ikke stå stille i 2016. Et væld af nye teknologier er ved at nå en modenhed, der gør at de kan åbne nye oplevelser og muligheder for os alle. Vi kigger nærmere på de vigtigste tendenser, der vil præge 2016.

Top-produkter fra 2015

I det nye nummer tager vi også et kig tilbage på året der gik, for at fremhæve de produkter, der imponerende os allermest. Se listen over de bedste produkter fra 2015.

Se også:  Vind abonnement på Alt om DATA og Datatid TechLife + en powerbank

De bedste bundkort

Er det blevet tid til at opgradere PC’en med et nyt bundkort, så bør du nok overveje om ikke det skal være et kort, der kan udnytte alle fordelene i de nye Skylake-processorer fra Intel. Vi tester en stak af de nye motherboards og fortæller hvilket, der er det bedste.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 03/2016, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk lander i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner. 

Se også:  Alt om DATA tester ultra-mobile bærbare

Del denne