Home » Andet » Få et bedre Windows
Få et bedre Windows

Få et bedre Windows

Share

En pc bliver nemt forstoppet, sløv og ugidelig, hvis ikke du plejer den ordentligt. Vi viser dig, hvordan du forkæler din Windows-computer, så du får det bedste ud af den. Du får samtidig et væld af test, guides, artikler og nyheder i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Din pc er noget rod, og du ved det godt. Filer overalt. Nøgler i registreringsdatabasen, der fylder op. Ubrugte programmer fylder dine virtuelle hylder. Skjulte autorun-programmer under gulvtæppet. Hvis du ikke vil køre din computer stille og roligt i sænk, må du gøre noget. Vi viser hvordan du optimerer din computer ved at slippe af med affaldet og strømline styresystemet.

Se også:  Guide: Sådan sikrer du alt dit indhold i Windows optimalt
Farverige blæsere

Køling behøver ikke at være kedeligt. De nyeste blæsere til gaming-computere har indbygget lysshow og kræfter til at holde selv den hedeste maskine kølig under hårdt pressede gaming-sessioner. Vi tester en stak kølere og fortæller dig, hvor du får den bedste.

Lysende internet

Wi-Fi er under konstant forbedring, men måske det i virkeligheden slet ikke er her vi skal kigge for at finde fremtidens internetforbindelse. Li-Fi er en ny teknologi, baseret på blinkende lysdioder. Den kan give store fordele. Vi kigger nærmere på fænomenet.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 08/2019, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Sådan ser Windows' nye startmenu ud


TAGS
Alt om DATA
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S