Home » Promotion » Få endnu større oplevelser foran tv-skærmen
Få endnu større oplevelser foran tv-skærmen

Få endnu større oplevelser foran tv-skærmen

Share

 Annonce 

Føj en helt ny dimension til dine tv-oplevelser med Philips Hue. Det intelligente lyssystem kan forlænge lyset fra tv’et i takt med handlingen, så du får en oplevelse, der er langt mere medrivende, end du kender det fra traditionelt tv

Nu kan du gøre dine tv-oplevelser endnu større – uanset om du ser film, sport eller gamer på tv-skærmen. Med Philips Hue og en smart synkroniseringsboks flytter du farver og stemning fra tv’et ud i hele rummet. Du har måske i forvejen surroundlyd; her får du også surround-belysning.

Lyset understøtter handlingen på skærmen ved at forlænge farveoplevelsen og ved at blinke og bevæge sig i takt med skærmen. Det giver en langt mere intens oplevelse end med traditionel tv-kigning. Har du først prøvet det, bliver du helt afhængig af det. Tv er ikke længere, hvad det har været; det er stærkt medrivende.

Dette skal du bruge

For at få gang i underholdningen skal du selvfølgelig have nogle lamper og farvede pærer fra Philips Hue af typen ”White and color ambience”, der kan skifte mellem et væld af farvenuancer.
Men du skal bruge to enheder mere for at skabe den perfekte lysoplevelse.

Den første enhed i systemet er en Hue Bridge. Med denne ”brobygger”, en lille boks, kan du skabe forbindelse mellem den gratis Hue-app og ethvert Hue-produkt. Du kan med andre ord styre lysunderholdningen fra din mobiltelefon eller tablet – hvor lyset skal tændes og slukkes i din bolig, og hvor kraftigt det skal være.

Den anden enhed er en Philips Hue Play HDMI Sync Box. Det er selve ”hjertet” i din underholdningsopsætning. Den under 20 cm lille boks er trådløst forbundet til bridgen, og Sync Box’en synkroniserer billedet fra dit tv med surround-belysningen.

Hjertet i underholdnings- opsætningen er denne kompakte Hue HDMI Sync Box.

Hjertet i underholdnings-
opsætningen er denne kompakte Hue HDMI Sync Box.

Sync Box’en har fire HDMI-indgange. Her tilsluttes dit Apple TV, din gamingkonsol, din Chromecast, eller hvad du nu har af kilder til underholdning på tv’et. Derudover har Sync Box’en en HDMI-udgang til dit tv samt en USB-port. Sidstnævnte kan modtage besked om, hvornår tv’et skal tændes eller slukkes.

Se også:  Gør dine lyskontakter smarte med nyt Philips Hue-modul
App med muligheder

Sync Box’en kontrolleres også med en app, Hue Sync. Appen rummer en masse spændende funktioner, og herfra kan du fuldstændig styre din lysopsætning.

Du vælger, hvilke kilder der skal få adgang til tv’et – film, musik, spil osv. – hvilke lamper der skal bidrage til lysunderholdningen, hvor kraftigt lyset skal være der, hvor lamperne er placeret osv.

Når alt dette er på plads, og du er tilfreds med resultatet, kan du dykke ned i nogle af Play HDMI Sync Box’ og den tilhørende apps mange ekstra muligheder. Du kan eksempelvis konfigurere tv’ets fjernbetjening, og du kan opsætte stemmestyring med Google Assistant eller Amazon Alexa.

Hele underholdningssystemet fungerer perfekt med moderne tv’er af nærmest ethvert fabrikat. Men hvor skal du begynde?

En god idé er at tage udgangspunkt i selve tv’et – og vælge den nye Hue Play Gradient Lightstrip, som nemt og hurtigt monteres på bagsiden af dit tv-apparat.

Hue-appen på din mobiltelefon eller tablet giver fuld kontrol over Hue-lamperne i din bolig. Her ses appen i funktion sammen med den høje, smalle lampe Signe.

Hue-appen på din mobiltelefon eller tablet giver fuld kontrol over Hue-lamperne i din bolig. Her ses appen i funktion sammen med den høje, smalle lampe Signe.

Lightstrippen spreder et levende lystæppe af farver afstemt til indholdet på tv-skærmen op på væggen bag tv’et i en vinkel på 45 grader.

Se også:  Helt ny app til Hue: Et væld af nye funktioner

Det er en naturlig forlængelse af farverne og bevægelserne på skærmen, og LED-strippens farvenuancer glider effektfuldt over i hinanden. Læs mere i AODs test af netop denne Lightstrip til højre i denne artikel.

De perfekte lamper

Ud over Gradient Lightstrip omfatter Hue-serien en række lamper, der kan skabe en farverig lysstemning i samklang med handlingen på tv’et. Og det kan anbefales at tage disse muligheder i brug også. For med ekstra lamper i tv-rummet opnår du den fuldkomne, intense stemning med lys hele vejen rundt om dig selv og venner eller familie.

En af de virkelig spændende lamper til underholdnings-set-uppet er lysbaren Hue Play.

Du kan lægge Play på gulvet, stille den op på en lav reol i rummet eller montere den på bagsiden af tv’et. Så bliver den nærmeste væg farvelagt med lys.

Lampen Play er ikke kun til tv. Den kan tilføre helt nye dimensioner til oplevelser på pc-skærmen – hvad enten det er gaming eller videoer. Her er to lamper placeret under skærmen.

Lampen Play er ikke kun til tv. Den kan tilføre helt nye dimensioner til oplevelser på pc-skærmen – hvad enten det er gaming eller videoer. Her er to lamper placeret under skærmen.

Ønsker du en lodret lyseffekt på væggen – for eksempel i et mørkt hjørne i stuen – er gulvlampen Signe et oplagt valg. Denne 149 cm høje, men helt slanke lampe er netop det, som du måske mangler for at gøre tv-oplevelsen komplet.

Nyd totaloplevelsen

Hvis du vil kunne flytte rundt på lyset, skal du overveje Hue Go. Det er en lille, bærbar lampe. Der er indbygget batteri, så du kun sjældent skal tænke på, om der er en stikkontakt i nærheden.

Du kan placere den runde lampe, så den sender et lys op på væggen præcis der, hvor du foretrækker det.

De tre lamper komplementerer hinanden godt.

Play kan lægge et vandret, bredt lys, Signe lyser op fra gulv mod loft, og den kompakte Go er oplagt til at lægge et fokus på det helt rigtige sted.

Så er det bare at læne sig tilbage, tænde for tv’et og nyde en totaloplevelse.

Læs vores anmeldelse af Philips Hues nye underholdningsløsning her:

Philips Hue Play Gradient Lightstrip [TEST]: Løft underholdningen til et nyt niveau


TAGS
annonce
hue
Philips Hue

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S