Home » Transport » Få en selvkørende elbil for under 215.000 kroner – Nissan Leaf tager endnu et prisdyk
Få en selvkørende elbil for under 215.000 kroner – Nissan Leaf tager endnu et prisdyk

Få en selvkørende elbil for under 215.000 kroner – Nissan Leaf tager endnu et prisdyk

Share

Den til en vis grad selvkørende Nissan Leaf er blandt de mest populære elbiler i Danmark, og nu kan den fås endnu billigere

Der er godt gang i salget af elbiler i Danmark. Der kommer en del nye modeller til, og så falder priserne faktisk også på nogle af dem, der har været på markedet et stykke tid.

Nissan Leaf er en klassiker blandt elbiler i Danmark. Det er var en af de første, der kunne appellere til en almindelig familie, i kraft af dens rummelighed, rækkevidde og ikke mindst pris. Dertil er det faktisk også en ret sjov bil at køre, da har en veludviklet autopilot, som til en vis grad gør bilen selvkørende. Du kan læse vores anmeldelse af Nissan Leaf herunder:

Nissan Leaf e+ [TEST]: En selvkørende klassiker

Forskellige batteristørrelser

Oprindeligt kostede startede priserne på omkring tre hundrede tusind, men de er løbende faldet den senere tid, og det betyder, at du kan erhverve dig en glimrende elbil for priser helt ned på 214.900 kroner.

Se også:  Tesla udvider yderligere i Danmark - nye V3 Superchargers på vej

Til den pris får du en Nissan LEAF Visia med et 40 kWh batteri, som skal kunne levere en rækkevidde ved blandet kørsel på 285 km (WLTP ). Der er desuden udstyr som klimaanlæg, opvarmet rat og sæder (også bagsæde) samt nøglefri betjening.

Har du behov for længere rækkevidde kan en Nissan LEAF Acenta med 62 kWh batteri nu fås til 274.900 kroner. Her kan du tilbagelægge 385 km, inden den skal i opladeren. Standardudstyret omfatter bl.a. navigation, adaptiv fartpilot, nøglefribetjening, klimaanlæg samt opvarmet rat og sæder.

En helt elektrisk uge

Landets Nissan forhandlere har valgt at holde ekstra fokus på elbiler i uge 47 (16.-21. november). Her vil interesserede kunne deltage i udvalgte arrangementer med fokus på elbiler. Eller blot besøge den lokale Nissan forhandler, når det passer. Tanken er, at Nissan vil hjælpe med svar på konkrete spørgsmål som: ”Kan jeg bruge en elbil i min hverdag? Hvad skal jeg have styr på inden? Hvad med opladning? Hvad koster det?” Og meget mere.

Se også:  Nye bilafgifter endeligt vedtaget - skal fremme udbredelsen af elbiler


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
Nissan

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S