Home » Bærbar computer » Få en billig ultrabook
Få en billig ultrabook

Få en billig ultrabook

Share

De supertynde bærbare er ikke længere så dyre, som da de første kom på markedet. Sony og HP er klar med modeller til billige penge

Som en del af konceptet for de supertynde ultrabooks opfordrer Intel til priser på under 1.000 dollars. De første ultrabooks havde svært ved at leve op til dette, men nu kommer der billigere modeller på markedet. Såvel Sony som HP har netop præsenteret ultrabooks, som kan leve op til Intels prisanbefaling.

Billig, men blodfattig

At være først er ikke altid det vigtigste, og det kan man da heller ikke ligefrem påstå, at Sony er med sin ultrabook, som kommer adskillige måneder efter mange af konkurrenterne. At være billigst kan derimod ofte vise sig at give en væsentlig fordel, og her kan Sonys udkonkurrere de fleste.

Prisen på den første model i den nye Vaio T-serie starter nemlig ret lavt – se prisen på Sony Vaio T Series SVT1311M1E. Til gengæld er der så også tale om en af de på papiret mest blodfattige ultrabooks på markedet.

Processoren er en Core i3-2367M, og grafikken leveres af den integrerede løsning i Intels processor.

Der er 4GB ram og 320GB harddisk, og derudover får du 802.11b/g/n WiFi, blue- tooth 4.0 + HS, usb 2.0 og usb 3.0 med usb-charge, hdmi, hd-webkamera, dedikerede knapper til net og hjælp samt keyboard og touchpad, der understøtter gestik.

[pt id=’2022139′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Vaio T Series SVT1311M1E.”‘]

Sony Vaio T Series SVT1311M1E.

Der er desuden et par Sony-specifikke detaljer, som Rapid Wake + Eco-funktion, der sikrer, at computeren er klar til arbejde på få sekunder, når du åbner låget. Når du har brug for en pause, klapper du bare skærmlåget ned, hvorefter Vaio’en automatisk går i energibesparende dvale. Funktionen sørger også for, at dine data bliver gemt sikkert på computeren i op til 90 dage, uden at den løber tør for strøm.

xLOUD- og Clear Phase-teknologierne booster lydniveauet uden forvrængning, så du kan nyde klare og tydelige webchats, musik, videoklip og spil.

Sonys PlayMemories Home-teknologi er også integreret i den nye Vaio-serie og giver dig mulighed for at forbedre dine hd-videooptagelser helt enkelt.

Ny kategori af ultratynde

HP melder sig også på banen med ultratynde bærbare. Dog er der foruden ultrabooks også tale om en ny kategori af tynde computere. De hedder Sleekbooks og adskiller sig i virkeligheden kun fra ultrabooks ved, at de anvender AMD-processorer i stedet for Intel-processorer.

Begge lanceres under Envy-brandet. De Intel-baserede HP Envy-modeller er udført i sort metal, er 19,8 mm tynde og har en startvægt på 1,79 kg. De kommer i både 14″- og 15,6″-versioner, udstyret med nyeste Core-processorer og med op til ni timers batteritid afhængig af skærmstørrelse. HP Envy Ultrabooks er på markedet nu – se prisen på 14″-modellen her.

[pt id=’2021235′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HP Envy Ultrabook.”‘]

HP Envy Ultrabook.

HP Envy Sleekbook har 15,6″-skærm, de nyeste apu’er fra AMD og op til otte timers batteritid. For at gøre videoredigering og spil hurtigere fås 15,6″-versionen også med dedikeret grafikkort. HP Envy Sleekbooks er på markedet nu – se prisen her.

Ud over Beats Audio har både Envy Sleekbook og Ultrabook dobbelte højttalere og subwoofer, så spil og musik lyder så godt som muligt. Der er også HP CoolSense, som automatisk justerer køling i forhold til brugen, HP Imagepad, som navigerer præcist efter dine fingres berøringer, og HP TrueVision HD Webcam, som giver lyse og skarpe hd-billeder.

[pt id=’2021236′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HP Envy Sleekbook “‘]

HP Envy Sleekbook

Slank Samsung til små penge

Samsung 5-serie Ultra er ikke helt ny og har tidligere været omtalt på disse sider, men er værd at nævne, da du også her får alt, hvad man forventer af en ultrabook til en rimelig pris.

Under det blanke aluminiumschassis findes blandt andet et batteri, der kan klare op til seks timers almindelig brug, og maskinen har en hybridharddisk, som kombinerer has.-tigheden fra en ssd med kapaciteten fra en traditionel harddisk.

Dertil har Samsungs ingeniører tilføjet en række andre praktiske detaljer, som usb-, hdmi- og netværksindgange direkte i chassiset, så man slipper for besværet med adaptere. Som en ekstra smart bonus er 5-serien Ultra den første ultrabook, som trådløst kan tilsluttes en monitor eller et tv ved hjælp af den nye WiDi-standard. På den måde kan du streame film og billeder direkte fra den bærbare computer.

Samsung 5-serie Ultra er designet i 13″-format med refleksfri led-skærm, der har lysstyrke på 300 nit. Processorkraften leveres af en Intel Core i5-processor, og hybrid-harddisken rummer 500GB. Samsung 5-serie Ultra er i butikkerne nu – se prisen her.

[pt id=’2019604′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung 5-serie Ultra.”‘]

Samsung 5-serie Ultra.


TAGS
Envy
Series 5
Ultrabook
Vaio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S