Home » Hardware » Få din computer tilbage i topform
Få din computer tilbage i topform

Få din computer tilbage i topform

Share

Vi viser dig, hvordan du gør din gamle computer så god som ny ved backup, geninstallation og gendannelse af systemet. Derudover får du test af Googles helt egen router samt den nye flagskibsmobil fra Huawei og et væld af andre tests, guides og artikler. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Er du gamle computer blevet sløv og ustabil, så er der kun én vej frem, som med sikkerhed får den tilbage på højkant. Det er en komplet rens af pc’en og geninstallation af system. Det kræver dog noget indsigt og forberedelse, hvis du vil være sikker på at få alle dine data helskindet med videre. I vores store tema fortæller vi dig alt du skal vide, for at komme igennem en vellykket geninstallation.

Router fra Google

Google har i forvejen et stramt greb om vores internet-færden via diverse webtjenester. Nu kan søgegiganten komme endnu dybere ned i dit digitale liv, for Googles har skabt deres router. Den er nu tilgængelig i Danmark. Vi var blev de første til at teste den. Læs om den er værd at afgive endnu mere af dit digitale privatliv for.

Elektrisk transport

Mulighederne for at transportere sig selv på elektrisk vis bliver større og større. Vi har taget en test-tur på to nye, og vidt forskellige, transportmidler fra Segway. Læs hvilket af dem vi synes bedst om.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 17/2017, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
Alt om DATA
geninstaller

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S