Få din computer tilbage i topform

Få din computer tilbage i topform

Share

Vi viser dig, hvordan du gør din gamle computer så god som ny ved backup, geninstallation og gendannelse af systemet. Derudover får du test af Googles helt egen router samt den nye flagskibsmobil fra Huawei og et væld af andre tests, guides og artikler. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Er du gamle computer blevet sløv og ustabil, så er der kun én vej frem, som med sikkerhed får den tilbage på højkant. Det er en komplet rens af pc’en og geninstallation af system. Det kræver dog noget indsigt og forberedelse, hvis du vil være sikker på at få alle dine data helskindet med videre. I vores store tema fortæller vi dig alt du skal vide, for at komme igennem en vellykket geninstallation.

Se også:  Nyt Alt om DATA: Test af bærbare computere til gaming
Router fra Google

Google har i forvejen et stramt greb om vores internet-færden via diverse webtjenester. Nu kan søgegiganten komme endnu dybere ned i dit digitale liv, for Googles har skabt deres router. Den er nu tilgængelig i Danmark. Vi var blev de første til at teste den. Læs om den er værd at afgive endnu mere af dit digitale privatliv for.

Elektrisk transport

Mulighederne for at transportere sig selv på elektrisk vis bliver større og større. Vi har taget en test-tur på to nye, og vidt forskellige, transportmidler fra Segway. Læs hvilket af dem vi synes bedst om.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 17/2017, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Tag dit Wi-Fi med dig! - stor test i det nye Alt om DATA

Del denne