Home » Stationær computer » Få din computer til at blive hurtig igen
Få din computer til at blive hurtig igen

Få din computer til at blive hurtig igen

Share

At optimere pc’en er en ting, noget andet er at få den til at arbejde hurtigt. Læs her, hvordan du med programmet Wise Care 365 Free nemt får en frisk og toptunet computer

Med lanceringen af Windows 8, er det svært at se på sin gamle pc uden at drømme om et nyt og frisk operativsystem. Geninstallation af Windows er en løsning, men ikke altid den bedste, når det kommer til helbredelse af et i forvejen trægt system. Heldigvis er der masser af værktøjer på nettet, som kan hjælpe dig i nødens stund, og du kan bruge dem til at gøre din pc hurtig igen og holde den i tiptop stand.

Se også:  10 ting du bør gøre med din PC

Et af dem er Wise Care 365 Free. Det har rigtig mange, gode værktøjer: Rengøring af registreringsdatabasen, defragmentering, systemrengøring plus en indbygget tidsplan, som hjælper dig med regelmæssig vedligeholdelse af systemet.

Gå ind på www.wisecleaner.com/wisecare365.html for at hente programmet gratis. Installationen er lige ud ad landevejen, og du kan springe de fleste vinduer over. Installationsprogrammet finder automatisk mappen Programmer og installerer her Wise Care 365 Free. Bestem selv, om der skal oprettes en skrivebordsgenvej.

[pt id=’2026636′ size=’large’ link=’file’]

 

Wise Care 365 Free har sin egen vejledning. Den har ikke så mange godbidder, men nogle ting er værd at bemærke. For eksempel er det forfriskende, at du kan vælge temaer. De fjerner det dystre og kedelige i vedligeholdelsesarbejdet. Ikke alle temaer er gratis og findes kun i Pro-versionen.

[pt id=’2026637′ size=’large’ link=’file’]

 

Får du det seneste tilbud fra Wise Care, så klik på pop op-skærmen for at fjerne det. Wise Care 365 Free giver et pc-tjek, så tryk på knappen ” Check up now” for at begynde. Når skanningen er færdig, får din pc en vurdering. Klik på ”Fix now” for at fortsætte.

[pt id=’2026638′ size=’large’ link=’file’]

 

Da det er første gang, du renser din pc med Wise Care 365 Free, vil programmet bede dig oprette et gendannelsestidspunkt. I næste skærmbillede kan du enten oprette et systemgendannelsespunkt eller sikkerhedskopiere registreringsdatabasen.

[pt id=’2026639′ size=’large’ link=’file’]

 

Efter et par minutter bliver de ubrugte filer slettet. Næste skridt er at rense resten af systemet. Gå til menuen ”System Cleaner”, hvor du ser fire indstillinger på venstre side. Øverste mulighed er Registry Cleaner. Klik på knappen ”Scan” og vælg ”Start clean”.

[pt id=’2026640′ size=’large’ link=’file’]

 

Resten af indstillingerne fungerer stort set på samme måde ved at skanne for unødvendige filer, sørge for at fjerne dem og dermed frigøre plads på harddisken, hvilket øger dine ressourcer. Hold øje med nogle af indstillingerne. Fjern fluebenet i ”Internet Browsing History” under ”Common Cleaner”, hvis du vil bevare din søgehistorik. Samme muligheder finder du i ”Advanced Cleaner” og ”System Slimming”.

[pt id=’2026641′ size=’large’ link=’file’]

 

Tredje menu hedder ”System Tuneup”, og igen er der fire valgmuligheder. Funktionen i den første er lidt uklar, men de andre er absolut værd at bruge. ”Startup Manager” giver særlig god effekt. Gennemgå listen, og vælg, hvilke programmer, som ikke behøver at starte sammen med Windows.

[pt id=’2026642′ size=’large’ link=’file’]

 

En optimeret pc skal holdes i orden. Her bruger du planlægningsfunktionen. Klik på ”Menu” øverst til højre på skærmen og vælg ”Settings”. Andet punkt i listen hedder ”Scheduler”. Her vælger du, hvor tit Wise Care 365 skal enten scanne eller rense dit system. Klik på “OK”, og du er færdig.

[pt id=’2026643′ size=’large’ link=’file’]

 

Windows 8
Microsofts nyeste styresystem. Har en helt ny bruger-grænseflade,
som er velegnet til håndholdte enheder.

Defragmentering
Flytning og sletning af filer på din harddisk efterlader huller, hvor disse data før optog pladsen. Processen med at defragmentere harddisken sætter filerne tilbage på rette sted og gør din pc hurtigere.


TAGS
defragmentering
Guide
opgradering
optimering
Tips og trick
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S