Home » Mobiltelefon » Få den helt nye prisbasker-mobil fra OnePlus før tid
Få den helt nye prisbasker-mobil fra OnePlus før tid

Få den helt nye prisbasker-mobil fra OnePlus før tid

Share

Fra den 10. juni vil det være muligt for OnePlus’ community at købe den nye OnePlus CE 5G eksklusivt, inden telefonen bliver tilgængelig i handlen. De bliver også de første til at få telefonen leveret til døren

OnePlus har for nyligt offentliggjort den seneste tilføjelse i produktporteføljen i OnePlus Nord-serien, nemlig Nord CE 5G.

Det tidsbegrænsede Core Sale starter den 10. juni kl. 16:15, kort efter et globalt lanceringsevent, og slutter den 12. juni kl. 01:00. For OnePlus’ community-medlemmer kan OnePlus Nord CE 5G bestilles på oneplus.com/dk. Alle telefoner købt under pre-sale vil blive leveret fra den 14. juni.

Coronavenligt pre-sale

Pre-salet er en naturlig forlængelse af OnePlus’ ønske om at anerkende de mest loyale følgere og fans, som har været nøglen til virksomhedens succes. OnePlus Nord Core Edition er udviklet i samarbejde med det selvsamme community – og derfor bliver de også de første til at få fingrene i den nye telefon.

Se også:  OnePlus til under en tusse - Nord-serien falder i pris

“OnePlus har længe haft tradition for personlige pop-up arrangementer, hvor vi hylder og plejer den gode relation til vores community, der selvfølgelig også får eksklusiv adgang til de nyeste modeller. Det er desværre ikke muligt i år, og derfor har vi arrangeret et coronavenligt event, det såkaldte Core sales-initiativ, så OnePlus’ community også denne gang kan få eksklusiv adgang til den nyeste lancering, OnePlus Nord CE 5G,” siger Marie Dam Feldborg, Marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Solid kerneoplevelse

Med den nye lancering har OnePlus reduceret den oprindelige OnePlus Nord ned til kun de vigtigste kerneelementer og har derefter tilføjet et par ekstra funktioner – til et prispunkt der er til at betale.

Se også:  Kinesisk kameramonster med en ekstra skærm - her er Xiaomi Mi 11 Ultra

OnePlus Nord CE 5G kommer blandt andet med et 64 MP tredobbelt kamerasetup, 5G og 3.5 mm minijack-stik og det er desuden den tyndeste telefon, virksomheden har lanceret siden OnePlus 6T.

OnePlus Nord CE 5G vil blive lanceret i Europa den 14. juni. Lanceringseventet kan følges på OnePlus’ Launch Event Livestream Channel den 10. juni fra klokken 16:00.


TAGS
OnePlus
oneplus nord
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S