Home » Underholdning » Få den fedeste filmaften i verdens sidste Blockbuster for 25 kroner
Få den fedeste filmaften i verdens sidste Blockbuster for 25 kroner

Få den fedeste filmaften i verdens sidste Blockbuster for 25 kroner

Share

Den sidste overlevende Blockbuster-butik tilbyder en aften fuld af 90’er-film på dvd og vhs, inklusiv overnatning i butikken. Du må dog en tur til USA, hvis du skal opleve det store nostalgi-trip

Da videoudlejningskæden var størst, havde den flere end 9.000 butikker på verdensplan. I dag er der kun én Blockbuster tilbage. Den er placeret i byen Bend i Oregon, USA, og manager Sandi Harding inviterer nu nostalgiske filmfans til overnatning og film-maraton i butikkens kælder, der er udstyret med sofaer og mini-biograf.

Den sidste Blockbuster-butik.

Den sidste Blockbuster-butik.

Det sker via muligheden for at leje hele butikken på Airbnb med det formål at afholde en god gammeldags sleep-over, hvor der vil være 90’er-film nok til både aftenen og hele natten med. Lejerne bestemmer selv, om de vil se filmene på DVD eller VHS. Blot beder personalet på forhånd om, at brugerne husker at spole filmene tilbage, hvis de vælger VHS.

Det disse herlige maskiner, der vil afspille 90'er-film for lejerne.

Det disse herlige maskiner, der vil afspille 90’er-film for lejerne.

90’er-film og 90’er-priser

Bookingen via Airbnb er kun åben for lokale, og det bliver udelukkende muligt at leje butikken for tre grupper af fire personer i september. For at holde 90’er-nostalgien intakt er prisen sat til fire dollars, hvilket er lig med cirka 25 kroner. For det beløb får de heldige både nøglerne til butikken for en hel aften og nat samt adgang til samtlige butikkens film, som primært består af klassikere fra 80’erne og især 90’erne. Med i udlejningspakken er også pizza, snacks og sodavand til fire personer samt mundbind og håndsprit.

Blockbuster-butikken, indrettet med hjemmebiograf.

Blockbuster-butikken, indrettet med hjemmebiograf.

Alle andre steder i verden er Blockbuster blevet overhalet af streamingtjenester, men Sandi Harding har altså valgt at holde sin Blockbuster-butik åben uden planer om nedlukning. Helt som i 90’erne er forretningen baseret på udlejning af DVD-film. Butikken har specialiseret sig i filmklassikere, som ikke er tilgængelige på diverse streamingtjenester. Derudover gør verdens sidste Blockbuster brug af en såkaldt callgorithm, hvor kunder kan ringe og fortælle personalet om de film, de elsker og hader, hvorefter personalet vil anbefale film efter kundens smag.

Endeligt lever indehaverne af at forhandle old school Blockbuster-merchandise.

Begivenheden vil være omfattet af Airbnbs COVID-19 safety guidelines og Airbnb enhanced cleaning protocol, som skal sikre sundhedsmæssigt forsvarlig filmhygge, der lever op til alle gældende retningslinjer.


TAGS
blockbuster
filmudlejning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S