Home » Underholdning » Få den bedste festival med det rette grej
Få den bedste festival med det rette grej

Få den bedste festival med det rette grej

Share
Kamera eller ej?

Medmindre du er fotograf eller på anden måde er fotointeresseret, vil de fleste fravælge et spejlreflekskamera på festivalerne. Problemer er regn, og især det megen støv der hurtigt opstår, hvis der er tørt. Et kompaktkamera og gerne den hårdføre og vandtætte af slagsen kan give meget mere mening, hvis du gerne vil have gode festivalfotos. De fleste kan nøjes med kameraet i deres smartphones, men vil du gerne tage billeder i højere kvalitet og især under dårlige lysforhold, er de fleste dedikerede kameraer stadig bedre på dette punkt.

Musik til musikken

Det kan måske virke mærkeligt, at man slæber en bærbar højttaler med på musikfestival, men har man en gang været på flere store festivaler, vil man opleve, at dette er ret populært. Grunden er, at de store bands naturligvis ikke er på scenen hele tiden, og for mange er selskabet med venner og bekendte også en stor del af festivaloplevelsen. Derfor bliver bærbare højttalere brugt til hyggen på teltpladsen, græsset og meget mere.

Se også:  Købeguide: Bedre festival med gode gadgets

Alt efter vejret er det værd at satse på en bærbar højttaler, der både er robust og kan klare lidt vand. Størrelsen har naturligvis også betydning, da du skal kunne bære den og eventuelt gemme den væk, når den ikke er i brug. Dernæst er batterilevetiden værd at overveje – det er ikke sjovt kun at kunne bruge højttaleren den første dag, når du har hele fem dages hygge med vennerne.

Og husk…

Medmindre du er engangsgæst på festivalen, så husk at pakke rygsækken med praktiske ting som lommelygte, toiletpapir, eventuelt ørepropper, gummistøvler og regnjakke, vådservietter og ikke mindst en varm trøje. Smut også gerne forbi apoteket og snup et festivalkit, der kan klare de værste småskrammer på turen. Udover telt, liggeunderlag og rygsæk kan det også være smart med en klapstol eller oppustelig sækkestol.

Se også:  Udfasning af 3G testes på Roskilde Festival

God fornøjelse!

TAGS
Festival
Roskilde Festival
sommer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S