Home » Underholdning » Få den bedste festival med det rette grej
Få den bedste festival med det rette grej

Få den bedste festival med det rette grej

Share

Gode venner, græs under fødderne, livemusik og en kold drik i hånden. Danskerne elsker musikfestivaler, og din uundværlige teknologi skal naturligvis med

Det er unægtelig blevet sommertid, og det betyder ikke kun lunere temperaturer, et frodigt landskab og ferier i horisonten, for sommertid er også ensbetydende med festivaltid. Danmark er i løbet af de sidste år blevet et af de lande i Europa med flest musikfestivaler per indbygger, og de populære festivaler er langt fra forbeholdt teenagere, der elsker at sove i telt og leve spartansk.

Sommerens udvalg af musikfestivaler er utroligt mangfoldigt og rummer alle musikgenrer fra rock, pop, folkemusik, klassisk musik til jazz og heavy – kort sagt der er noget for enhver smag. Dertil finder festivalerne sted i alle landets afkroge fra Skagen til Tønder, Langeland, Fyn, Samsø, Sjælland osv., så du ikke nødvendigvis behøver at rejse langt for at få sommerens livemusikoplevelser.

Se også:  Købeguide: Bedre festival med gode gadgets

Er du ikke stor fan af at sove i telt, har mange musikfestivaler åbnet op for flere luksusmuligheder med alt lige fra opstillede telte, sovekabiner, lodges, campingvogne m.m., og så er det naturligvis muligt at købe endagsbilletter til festivalerne. Derudover er udvalget af lækker mad, badefaciliteter og andre oplevelser end musik også støt stigende de sidste år, og det tiltrækker folk i alle aldre.

Mobilen er uundværlig

Uanset hvilken festival man vælger og uanset, om du tager en uge i telt med medbragt dåsemad eller nyder en luksusmiddag med et glas rødvin i hånden, mens musikken spiller, så har musikfestivalernes deltagere én ting til fælles: Mobiltelefonen.

Mobiltelefonen er ikke kun med på festivalen for, at vi kan ringe til omverdenen, men mere end noget andet er smartphonen uundværlig for festivalgæsterne til at sms’e og dele fotos og videoer af de fede oplevelser. Rent faktisk er mobilbruget under flere festivaler eksploderet de sidste par år, og teleselskabet 3 fortæller, at der blev sendt over 2 millioner sms’er afsted på sidste års Roskilde Festival. Dertil røg der hele 80,1 TB data igennem 3’s netværk under festivalen; et tal der var 55 % højere end året før.

Se hele vores tech-guide til sommeren her.

Den moderne mobils største akilleshæl er strømforbruget, og at mobilen er populær og uundværlig på sommerens festivaler, har gjort, at mange festivaler tilbyder opladningsmuligheder under festivalen, men du kan naturligvis selv imødekomme manglen på livgivende strøm til mobilen. En nem mulighed er at købe en powerbank, der er et genopladeligt batteri, der kan lade din smartphone op på farten. Alt efter, hvor mange dages strøm din mobil kan klare, og hvor mange dage du er afsted, skal du enten købe en powerbank, der kan give din mobil flere opladninger, eller du kan vælge en lille slank lommemodel, der kan give en enkel opladning til din mobil. Det er værd at huske på, at bruger du mobilen mere end normalt til f.eks. videooptagelser og fotos, så bruger du naturligvis mere strøm. Kapaciteten på powerbanks opgives enten i mAh (milliamperetimer) eller blot Ah (amperetimer), og nogle opladere understøtter såkaldt Quick Charge, der gør det muligt hurtigt at lade opladeren op igen.

Sover du i telt kan det også være værd at vide, at nogle enkelte powerbanks tilbyder ekstra funktioner som lommelygte. Derudover har nogle powerbanks indbygget opladerkabel, og det er værd at undersøge, om den har de rette USB C-, USB- eller Lightning-stik, som passer til dine gadgets. Regner du med en hårdfør behandling eller våd sommer, kan det også betale sig at kigge efter powerbanks, der er støv og vandtætte.

TAGS
Festival
Roskilde Festival
sommer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S