Home » Andet » Få de bedste test fra 2012 på din tablet eller pc
Få de bedste test fra 2012 på din tablet eller pc

Få de bedste test fra 2012 på din tablet eller pc

Share

Dyk ned i 10 nye digitale årsnumre, der giver dig hundredvis af test inden for temaer som bærbare computere, mobiler, sikkerhed, computertilbehør, lyd, hjemmebio og meget meget mere

Der er røget mange spændende produkter over testbænken på både Alt om DATA og søstermagasinerne Datatid og T3 i 2012. Måske har du ikke læst alle test, og derfor har vi nu skabt 10 nye specialnumre med alle de bedste test i de tre blade fra 2012.

Med de digitale årsnumre kan du blive klædt på til at gøre et godt køb hos din lokale it- og gadgetforhandler – eller måske et godt brugtkøb.

De 10 årsnumre er fokuseret på test indenfor hvert sit tema, som kan læses selvstændigt. Temaerne er “computerkomponenter”, “computertilbehør”, “hjemmebio”, “mobilitet”, “netværk”, “sikkerhed”, “bærbare”, “lyd”, “foto & print” og sidst “Applemania”.

Se også:  ESET Internet Security 2022 [TEST]: Flere forbedringer i sikkerhedsfavorit

De 10 årsnumre findes kun i digitale versioner. Der er flere muligheder for at købe en eller flere af de digitale årsnumre. For det første kan du finde årsnumrene på Apples iTunes, så du kan downloade dem til din iPad eller iPhone. Du finder årsnumrene ved at gå ind under Alt om DATA på iTunes(iTunes link) med din computer, eller søge efter Alt om DATA i appstore på din mobile enhed og downloade den gratis app. Her vil årsnumrene ligge som specialudgaver(Special Issues), der kan købes til 7 kr. stykket.

Har du en Android-tablet, eller vil du læse årsnumrene på din computer, så kan du også købe nogle af de digitale numre via Zinio. Du kan enten gå ind fra computeren på dk.zinio.com eller hente dem på din tablet med gratis-app’en Zinio Magazine Reader, der både fungerer til Android og iOS og herigennem få adgang til at køb de forskellige årsnumre samt mange andre magasiner. Du skal blot søge på TechTest i Zinio for at finde årsnumrene.

Se også:  Nu stormer virksomhederne op i skyen

Årsnumrene koster blot 7-10 kroner pr. stk. og har varierende længde.


TAGS
Alt om DATA
Bærbar computer
Datatid
hjemmebio
sikkerhed
test

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S