Home » Hjemmeunderholdning » Få 100-tommers hjemmebio for få tusind kroner
Få 100-tommers hjemmebio for få tusind kroner

Få 100-tommers hjemmebio for få tusind kroner

Share

BenQ bringer biografstemningen hjem til dig med den nye Full-HD projektor W1350, der hurtigt og nemt kan installeres og placeres der, hvor du har bedst plads. Den er proppet med features som short-throw, side-projicering, fleksibel zoom og meget mere

BenQ lancerer nu hjemmeprojektoren W1350, som lader dig få de store filmoplevelser hjem i stuen. Ved hjælp af BenQs egen short-throw-teknologi skabes et 100-tommers billede fra en afstand på blot tre meter.

Det er altså ikke nødvendigt at have en stue på størrelse med en biografsal, for projektoren kan bruges i stort set alle rum.

W1350 er lige så let at betjene som et ganske almindeligt husholdningsapparat, så du kan glemme alt om at rode med kabler eller besværlig opsætning. Projektoren vil også komme din elregning til gode –
BenQ har nemlig udviklet en teknologi til dynamisk energibesparelse, SmartEco, der kan sænke strømforbruget med op til 70 procent.

Stærke farver

Der kan siges meget om billedkvaliteten, men det kan også siges kort: dine film og spil har aldrig set bedre ud. W3150 producerer billeder i Full HD-opløsning (1.920 x 1.080 pixel) med en lysstyrke på 2.500 ANSI-lumen, 1,07 milliarder farver og et maksimalt kontrastforhold på 10.000,1. Den maksimale billeddiagonal er 325 tommer.

BenQs egenudviklede Full HD-optimerede optiske system, der består af tolv glaslinser med specialbelægning, vil modvirke farve- og lysfejl i billedet og dermed sikre den bedste filmoplevelse.

Se også:  Xiaomi klar med en bærbar hjemmebiograf

Sammen med den avancerede DarkChip3 fra Texas Instruments og et seksdelt farvehjul med 6X-hastighed og BrilliantColor-teknologi giver det levende farver og høj skarphed, så du ikke går glip af detaljerne. BrilliantColor bruger en algoritme til optimering af farvegengivelse og lysstyrke, der skaber et dynamisk billede med større farverum og dybde.

W1350 opfylder alle professionelle krav til perfekt billedkalibrering med ISFccc certificering og to særlige indstillinger, ISF Day og Night Mode.

Udover den fantastiske billed- og farvekvalitet er latenstiden ekstremt lav, hvilket gør projektoren ideel til selv de mest hektiske og bevægelsesfølsomme spil.

Let at installere i alle rum

Ofte kan det være en udfordring at finde plads i stuen, hvis en projektor skal stå præcis midt i rummet. Med W1350 behøver du ikke flytte rundt på møblerne, for BenQs side-projicerings-funktion gør, at du kan placere projektoren i et af rummets hjørner eller et andet sted, hvor den ikke er i vejen. En side-projicering vil normalt skabe en forvrængning af billedet, men funktionen sørger for at udligne denne effekt ved at rette linjerne ud og skabe et korrekt rektangulært billede.

Se også:  LG CineBeam Laser 4K [TEST]: Forrygende filmbillede fra ultrakort afstand

En fleksibel 1,5x zoom og indbygget lens shift gør, at billedet kan justeres vertikalt mellem 120 og 148 procent, uden at det er nødvendigt at flytte rundt på projektoren.

Slut med kabelsalat

W1350 understøtter innovative teknologier til dataoverførsel som WFHD (Wireless Full HD) og MHL (Mobile High-Definition Link). W1350 kan nemlig udvides med WFHD-sættet, der baner vejen for dataoverførsel, så du slipper for bøvl med kabeltilslutning. Sættet består af en sender med to HDMI-indgange og én HDMI-udgang samt en modtager, der både overfører data og får strøm via projektorens USB-port. Med en rækkevidde på op til 20 meter og en forsinkelse på mindre end 1 ms kan WFHD-sættet streame ukomprimeret Full HD-video trådløst til et andet rum – også med 3D-understøttelse.

DFS-teknologien (Dynamic Frequency Selection) sørger automatisk for at skifte kanal på det trådløse netværk, hvis den valgte kanal allerede er i brug, eller hvis der opstår forstyrrelser.

W1350 er desuden udstyret med en MHL-indgang, så projektoren kan tilsluttes din smartphone eller tablet med et kabel. Dermed er det let at fremvise private videoklip, billeder eller videostream i stort format, uden at du behøver at tænde computeren.

BenQ W1350-projektoren har en vejledende pris på 7290 kroner. WFHD-sættet koster 2.490 kroner.


TAGS
BenQ
hjemmebio
short throw

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S