Home » Sikkerhed » F-Secure går sammen med Europol om at bekæmpe cyberkriminalitet
F-Secure går sammen med Europol om at bekæmpe cyberkriminalitet

F-Secure går sammen med Europol om at bekæmpe cyberkriminalitet

Share

F-Secure har underskrevet en hensigtserklæring med Europol’s European Cybercrime Centre (EC3), der vil give mulighed for øget samarbejde i kampen mod det voksende problem med cyberkriminalitet

Nutidens digitale sikkerhedsudfordringer har nået et niveau, der kræver en langt større kollektiv tilgang end tidligere. Teknologien udvikler sig med en fart, der gør, at myndigheder og private virksomheder er nødt til at arbejde tættere sammen, hvis man skal de komplekse sikkerhedsproblemer til livs. Den underskrevne hensigtserklæring åbner i den forbindelse op for, at F-Secure og Europol kan udveksle ekspertise, statistik og strategiske oplysninger om cybertrusler.

Kimmo Kasslin, chef for F-Secure Labs, siger: “Vores mission er at beskytte mennesker og virksomheder mod cybertrusler, og samarbejdet med myndighederne er en vigtig del af denne mission. Vi er glade for at være i stand til at levere trusselefterretninger til Europol som støtte i deres efterforsknings- og håndhævelsesindsats for at gøre online-verdenen til et sikrere sted for alle.”

Se også:  IT-kriminelle klar med en ny angrebstaktik

Steven Wilson, chef for Europol’s European Cybercrime Centre (EC3), siger om det kommende samarbejde: “Underskrivelsen af denne hensigtserklæring mellem Europol og F-Secure vil forbedre vores evner og yderligere øge vores effektivitet i vores hjælp til politimyndighederne i EU i forhold til at forebygge, retsforfølge og opbryde cyberkriminalitet . Et samarbejde af denne type mellem myndigheder og sikkerhedsindustrien er den mest effektive måde, hvorpå vi kan forsøge at gøre cyberspace mere sikkert for europæiske borgere og virksomheder. Jeg er overbevist om, at det høje niveau af teknisk ekspertise, som F-Secure bringer, i høj grad vil gavne vores efterforskninger over hele Europa. Jeg er taknemmelig for det her samarbejde og ser frem til at udvikle det til et fantastisk et af slagsen.”

Se også:  En lille chip med stor virkning


TAGS
europol
F-Secure
it-kriminalitet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S