Bulderbas og lyseffekter i Sonys nye party-højttalere

Bulderbas og lyseffekter i Sonys nye party-højttalere

Share

Sony er klar med fire bærbare trådløse højttalere, som alle har Extrabass-teknologi samt lyseffekter, der skaber en festlig atmosfære

Højttalerne er transportable og kan både bruges indendørs og udendørs. De er vandafvisende, så de ikke tager skade af en smule regn.

Med op til 24 timers batterilevetid kan festen fortsætte til de lyse timer.

Klart lys blinker i takt med musikken, og der er indbyggede DJ-effekter til at gøre din fest personlig.

Vil du give den endnu mere gas, kan du tilslutte op til 10 højttalere med ”Wireless Party Chain”-funktionen og få musikken til at brage hele vejen rundt. Du kan også parre to højttalere af samme model trådløst med ”Speaker Add”-funktionen for at få en bred stereolyd.

Se også:  Billig superzoomer fra Sony

Foretrækker du at have din egen personlige fest, giver de nye trådløse Extrabass-hovedtelefoner samme dybe bas direkte til dine ører, uden du skal bekymre dig om at blive viklet ind i ledninger.

De nye produkter i Extrabass-serien er tilgængelig i løbet af foråret 2017.

• SRS-XB40 – den største trådløse højttaler med 24 timers batterilevetid og lyseffekter i flere farver kommer i blå, sort og rød til en vejl. udsalgspris på 2.000 kr.
• SRS-XB30 – trådløse højttaler med 24 timers batterilevetid og lyseffekter i flere farver kommer i blå, sort, rød, grøn og hvid til en vejl. udsalgspris på 1.400 kr.
• SRS-XB20 – højttaler med lyseffekter i én farve kommer i blå, sort, rød, grøn og hvid til en vejl. udsalgspris på 1.000 kr.
• SRS-XB10 – den mindste trådløse højttaler kommer i blå, sort, rød, grøn, hvid og gul til en vejl. udsalgspris på 500 kr.

Se også:  Test: Som at være i biografen derhjemme

Del denne