Home » Andet » Sennheiser gør det let for musikere at klippe kablet
Sennheiser gør det let for musikere at klippe kablet

Sennheiser gør det let for musikere at klippe kablet

Share

Takket være en smart hjælpe-app er det nemt for enhver musik at blive kabelfri. Sennheiser har netop præsenteret det nye Evolution Wireless Digital system, den nyeste evolution indenfor trådløse løsninger til livemusik

Der er ved at komme gang i koncertlivet igen. Skal man ud på de store scener og spille er det træls at skulle trækkes med lange kabel mellem instrument og forstærker eller mikrofon og mixer.

En trådløs forbindelse er vejen frem og Sennheiser er kongen indenfor netop denne kategori.

Her til formiddag har producenten præsenteret seneste skud på stammen. Evolution Wireless Digital er udviklet til at gøre det helt ukompliceret for musikeren at cutte kablet.

Takket være en Smart Assist app hjælpes musikeren i alle led af processen, så man ikke behøver en erfaren lydtekniker ved sin side for at få hul igennem.

Se også:  Få et gratis klaver til computeren

Teknologi fra topserierne

Forbindelsen til modtagerboksen oprettes via Bluetooth Low Energy og rummer en video med instruktioner til systemet.

Den trådløse sender kan klare et input på 134 dB, hvilket er fem gange højere end normalt. De er derfor intet behov for en følsomhedssensor.

EW-D-systemet anvender teknologi fra Sennheisers dyrere løsninger, Digital 6000 og Digital 9000 serierne. Modtageren er indstillet til et indgangsniveau, der matcher de fleste kilder, med mulighed for hurtigt at justere det, hvis der er behov. Det sker via en ny brugermenu, hvor det hele er direkte tilgængeligt.

Appen kan automatisk scanne omgivelserne for ledige frekvenser eller den kan sætte det trådløse link i intervaller af 600 kHz. En båndbredde på 56 MHz med op til 90 kanaler pr bånd gør det nemt at finde plads i selv de mest tætpakkede RF-miljøer. Lantency er nede på 1.9 millisekunder, og senderen klarer 12 timer på en BA 70 genopladelig batteripakke.

Se også:  Sennheiser præsenterer skarpe tilbud
Forskellige pakker

Det nye EW-D-system sælges blandt andet i en instrument-pakke med jack-kabel og en sender, den klipses i baglommen, i en lavalier-pakke med samme sender og en ME 4 lavalier-mikrofon samt i en mikrofon-pakke med en håndholdt sender og en MMD 835 mikrofonkapsel. Kapslen kan skiftes ud med kompatible kapsler fra både Sennheiser og Neumann (Neumann KK 205, KK 204 og Sennheiser MM 435, MM 445).

Instrumentpakken koster 649 euro, mens mikrofon- og lavalier-pakken koster 699 euro. Der udover er flere andre pakker tilgængelige, rettet mod forskellige behov.


TAGS
musikproduktion
sennheiser
trådløs

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S