Home » Wearable » Evighedsur til globetrottere
Evighedsur til globetrottere

Evighedsur til globetrottere

Share

Ligegyldigt hvor du er i verden, viser Seikos Astron-ur altid klokkeslæt og dato med absolut præcision. Og det skal aldrig nogensinde have skiftet batteri eller oplades

Når du er bruger af en smartphone med GPS, råder du samtidig over en tidsmåler, som viser klokken med et atomurs præcision. Det er bedre end selv det fineste kvartsstyrede urværk og klasser over de håndbyggede mekaniske ure, nogle nørder hælder fem-, seks- eller sågar syvcifrede summer i.

Men en GPS-enhed bliver ikke til et rigtigt ur, selv om den kan vise klokken. I det mindste ikke før Seiko fik dens energiforbrug reduceret så meget, at den kan kombineres med et lille solelement og bygges ind i en solid urkasse. Resultatet blev Astron GPS Solar-kollektionen, der blev lanceret i 2012 med den såkaldte kaliber 7X.

Se også:  Disse ure holder din løbe-motivation oppe

Nu med Dual-Time

I 2014 blev kollektionen udvidet med anden generation i form af kaliber 8X, der er en kronograf. I 2015 er kollektionen blevet udvidet endnu en gang med en tredje kaliber, der er designet specielt til globetrotteren. Astron GPS Solar-serien har siden lanceringen været en global succes, og med lanceringen af Dual-Time beviser Seiko, at GPS Solar er en teknologisk platform, der leverer mange funktionelle fordele.

Den perfekte rejsefælle

Med Astron GPS Solar Dual-Time kan det – rent urmæssigt – ikke være nemmere at rejse verden rundt. Ved hjælp af lysenergi skaber uret forbindelse til GPS-netværket og viser klokken med et atomurs nøjagtighed. Ved et enkelt tryk på en knap indstiller uret sig til den lokale tidszone. Og med den nye Dual-Time kaliber kan du aflæse ikke bare det lokale klokkeslæt, men også se hvad klokken er derhjemme, på en lille enkel 12-timers skive med en separat AM/PM-indikator. Ugedagen kan aflæses på en retrograd-indikator placeret ved klokken 2, og datoen kan ses ud for klokken 4. I kraft af Astrons evighedskalender og kronens elektroniske indstillingsfunktion vil datoen altid være korrekt – i hvert fald indtil den 28. februar 2100. Det kan være stressende at rejse; Astron gør det en smule lettere.

Se også:  Smarte ure [STORTEST]: Hvilket smartwatch er det bedste?

Der er otte forskellige modeller i den nye Astron-serie – fem i titanium og tre i stål til priser mellem 18.950 kr. og 13. 950 kr.
www.arbergtime.dk

Seiko Astron.

Seikos Astron-ur er designet som en mekanisk kronograf, men i kraft af et GPS-modul viser det klokken med et atomurs præcision, og den nødvendige strøm kommer fra solceller.

 


TAGS
Seiko
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S