Home » TV » Et væld af tv-nyheder fra Samsung
Et væld af tv-nyheder fra Samsung

Et væld af tv-nyheder fra Samsung

Share

Fra Micro LED, Neo QLED og udendørs-tv’er til alt-i-en-projektorer og gaming-skærme. Samsung ruller et væld af nye tv’er ud på markedet i år …

Samsung præsenterede i går eftermiddags sin nye produktserie af tv’er et storstilet virtuelt event.

”Hos Samsung er vi stolte over konstant at forny os og forbedre brugernes hverdag. Gennem de seneste år har teknologi fået en ny betydning i manges liv, da vores hjem både anvendes som kontor, skole og fitnesscenter”, sagde James Fishler, Senior Vice President, Home Entertainment Division, Samsung Electronics America. ”TV’s rolle i vores liv er blevet større og under 2021 fortsætter Samsung med at redefinere TV’s rolle i hjemmet”.

Samsung er den største globale tv-producent. Den position var de nu bevaret 15 år i træk.

110″ i stuen

Micro LED er blandt de nye teknologier, der præger sortimentet. De uorganiske lysdioder hjælper med at forhindre burn-in og sikrer, at skærmen forbliver levende under hele sin levetid.

I 2018 introducerede Samsung Micro LED i form af “The Wall” – et konfigurerbart system af moduler, der kan nå op til hele 292 tommer. “The Wall” kræver dog professionel installation.

I 2021 kan brugerne få Micro LED uden behov for professionel installation. De nye modeller fås i 110” og 99” globalt fra slutningen af marts. En 88” størrelse lanceres i efteråret; og en 76” lanceres derefter. Micro LED kan blive til fire skærme i en. Med 4Vue (Quad View) kan brugerne se op til fire indholdskilder samtidigt – eksempelvis flere sportsudsendelser på én gang, eller streaming mens du spiller.

Ultrafine billeder

Neo QLED er en kombination af Neo Quantum-processor og nye Quantum Mini-lysdioder. Quantum Mini-lysdioder er bare 1/40 så store som konventionelle lysdioder og muliggør ultrafin lysstyring. Med dyb sort, stærke lys og opskaleringsteknologi, der er smartere end noget andet tidligere Samsung-TV, skal Samsung Neo QLED levere et ultrarealistisk billede.

Samsung Neo QLED og QLED optimerer billedet med Motion Xcelerator og byder på 4K, 120 billeder pr. sekund og en lav responstid på 5,8 ms.

Samsung har indgået et samarbejde med AMD om at udvikle det første TV med Freesync Premium Pro support til både PC- og konsolspil for at levere en ekstraordinær HDR-spiloplevelse.

Derudover hjælper Samsungs nye Game Bar spillere med hurtigt at overvåge kritiske aspekter af spillet. Du kan bruge den til at få adgang til Samsungs Super Ultrawide Gameview, hvilket giver TV-skærmen et bredt bredde-forhold – noget, der traditionelt kun er tilgængeligt på spilmonitorer.

Samsung Health er en omfattende fitness- og mindfulness-platform, der blev lanceret i foråret 2020 sammen med partner-apps til mange typer sundhedsaktiviteter. Platformen fungerer sammen med både Samsung Neo QLED, mobile enheder og andre wearables. I 2021 tilføjer Samsung Health en Smart Trainer. Med et valgfrit kamera, der sælges separat, bruger Smart Trainer AI til at analysere din kropsholdning og give feedback i realtid for at forbedre din form, når du følger instruktionsvideoer. Samsung Health og Smart Trainer er i øjeblikket ikke planlagt til at blive introduceret i Norden.

Se også:  Sony Bravia XR A80J [TEST]: Flot OLED-kvalitet til fornuftig pris

I 2021 vil Samsung Neo QLEDs 8K-modeller (QN800A og QN900A) være tilgængelige i 65”, 75” og 85”, mens 4K-modellerne (QN90A og QN85A) fås i et endnu bredere udvalg fra 50”.

TV-oplevelse ude, inde og i gigantformat

The Frame omdanner TV’et til et kunstværk, der kan tilpasses din smag og indretning. Med nye partnerskaberindenfor kunst, som NAVA Contemporary og Etsy, har The Frame endnu flere originale kunstværker for at matche forbrugernes smag. Det inkluderer også AI-baseret teknologi til automatisk at anbefale illustrationer baseret på dine valg. Med et abonnement* på Art Store kan du udvikle din egen personlige kunstsamling med et voksende bibliotek af over 1.400 verdenskendte kunstværker. The Frame har også øget billedlagerplads fra 500 megabyte i 2020 til 6 gigabyte i 2021, så du kan gemme op til 1.200 fotos i UHD-kvalitet.

I 2021 er der nye måder at tilpasse selve rammen på; alt lige fra nye monteringsmuligheder som Slim Fit Wall Mount til fem rammemuligheder fra tredjepartsudbydere. Derudover er rammen slankere end før. 24,9 millimeter, hvilket er omtrent samme dybde som en faktisk billedramme.

Samsung tilbyder også en ny måde at vise 2021 Frame på med My Shelf, som er et nyt tilbehør, der lanceres globalt senere på året, og som giver dig mulighed for at skabe en skræddersyet væg med personlige detaljer, der supplerer din skærm og indretning. My Shelf kan fastgøres til rammestørrelserne 55”, 65” og 75” og fås i fire forskellige farver: beige, hvid, brun og sort.

The Premiere er branchens første tredobbelte laserprojektor med 4K-opløsning. Den kan placeres blot 12 cm fra en væg eller en ALR-skærm.

For dem, der vil nyde tv udendørs kommer The Terrace nu til Norden. Det er Samsungs første udendørs TV. Det er skabt til at tåle vand og støv og har nem forbindelse til kabeltjeneste og Wi-Fi. The Terrace fås i 55”, 65”, og en ny 75” Full Sun-model er planlagt til senere på året.

Skærme til produktivitet og gaming

I 2020 ændrede skærmens rolle i hjemmet sig dramatisk. For mange betød dette erhvervelse af flere skærme til flere behov. Skærmen blev en endnu større nødvendighed, da den tidligere kun var blevet brugt til at shoppe online eller surfe på sociale medier, men nu begyndte forbrugerne også at bruge den til både at arbejde, skole og leg.

Se også:  CES: Sony lancerer gigantisk mini LED-tv i 8K

For at imødekomme dette er Smart Monitor Samsungs første “do-it-all”-skærm, der forener det bedste fra skærm og TV. Smart Monitor er kompatibel med Wi-Fi, Bluetooth, Wireless DeX og Apple AirPlay 2, så brugerne kan arbejde hvor som helst, uden at skulle oprette forbindelse til en computer. Med AirPlay 2 kan forbrugeren streame, styre og dele deres yndlingsindhold direkte fra deres iPhone, iPad eller Mac til deres skærm. Når du har brug for at slappe af, kan du nyde dine yndlingsprogrammer ved at tænde for Smart TV-platformen og få adgang til dine foretrukne streaming-apps. Smart Monitor hjælper forbrugerne med at forblive produktive, når de har brug for det – og sikrer underholdning, når de har brug for en pause.

I 2020 skabte Odyssey G9-gamingmonitoren lanceret. I år opdaterer Samsung oplevelsen med en Quantum MiniLED-skærm og premium-spillefunktioner. 1000R-skærmens krumning kombineres med Quantum MiniLED-skærmteknologi for at give den optimale gaming-oplevelse.

For at muliggøre en ny måde at lære og arbejde sammen introducerer Samsung Interactive Display 75” FLIP, et digitalt whiteboard, som du kan skrive, tegne og redigere på. Flip giver mulighed for at arbejde med andre, hvad enten det er i klasseværelset, på kontoret eller derhjemme. Med optimeret 4K-billedkvalitet og letlæselig grafik kan et team på op til 20 personer arbejde sammen og dele indhold i realtid. Flip gør det muligt for brugerne at se en kollegas eller en lærers præsentation, hvilket giver mulighed for at arbejde sammen, selvom du ikke er i samme rum.

Kæmpestor lyd

Skal lyden i top, så har Samsung også nye soundbars i 2021-sortiment. De byde blandt andet på Q-Symphony-teknologi, der synkroniserer lyd fra Samsung TV for at levere forbedret tredimensionel lyd.

Q950A har branchens første 11.1.4-kanallyd, og den nye Bass Boost-funktion giver mulighed for at tilføje “mere boom” med et enkelt klik. For dem, der spiller musik fra deres mobile enheder, gør Tap Sound det så simpelt som blot at røre soundbaren med en enhed. Og Q950A fungerer med flere stemmeassistenter, inklusive Amazon Alexa og Bixby, hvilket gør det nemt at tage fuld kontrol over lydoplevelsen.


TAGS
Samsung
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S