Home » Promotion » Et smart hjem med uanede muligheder
Et smart hjem med uanede muligheder

Et smart hjem med uanede muligheder

Share

 Annonce 

Produkterne kan også tale sammen på kryds og tværs, så radiatorerne eksempelvis slukkes, når vinduet åbnes, eller lyset på børneværelset dæmpes, når godnatmusikken sættes på.

Styr dit hjem med stemmen

I appen er der også mulighed for at oprette scenarier, så du med et enkelt tryk kan aktivere flere funktioner i dine forskellige enheder på én gang.

Måske du samtidig med, at lyset i soveværelset dæmpes, også gerne vil have, at de smarte persienner ruller ned, mens der spilles blid musik med Sade fra højttalerne. Så kan du forudindstille det hele og gemme det som et scenarie, som du til enhver tid kan aktivere.

Styr det hele med app'en
SmartThings- appen giver nemt overblik over dine scener, rum, produkter m.m.

SmartThings- appen giver nemt overblik over dine scener, rum, produkter m.m.

Smarte produkter fra stort set alle brands kan integreres. Vælg dem blot på listen.

Smarte produkter fra stort set alle brands kan integreres. Vælg dem blot på listen.

Stemmestyring er også en mulighed. Det kan ske via både Google Assistant eller Amazon Alexa. Du skal blot registrere SmartThings i de pågældende apps, så er det muligt at styre alle enheder i Samsung SmartThings-systemet med stemmekommandoer.

Se også:  Først var der smarte højttalere – så kom ... Smarte skærme

Derigennem bliver SmartThings også en del af Google Home og Alexa-systemerne, mens disse to systemer samtidig også bliver del af SmartThings. De produkter, der er tilknyttet den ene tjeneste, bliver synlige hos den anden.

Så hvis du foretrækker at styre dit hjem via Google Home, stiller SmartThings sig ikke i vejen. Det bestemmer du helt selv. Man får således det bedste af alle verdener, uden at skulle forpligte sig på ét system.

Læs vores test af Samsung SmartThings her.

Stort community

Mulighederne er således enorme. Samsung SmartThings bestemmer ikke, hvordan du skal anvende produkterne, det er helt op til dig selv.

Har du programmerings-evner, kan du endda selv gå ind og rode i koden for at lave dine egne “handles”, der fortæller præcist, hvordan produkterne skal opføre sig helt ned i de allermindste detaljer. Der er allerede skabt mange opfindsomme løsninger. SmartThings-brugere deler glædeligt ud af deres koder på blandt andet GitHub, hvor der er et stort forum dedikeret til netop dette system.

Se også:  Indret dit sommerhus intelligent

Der er også masser af inspiration og hjælp at hente på SmartThings’ danske Facebook-gruppe, som er særdeles aktiv, med næsten 600 engagerede brugere. Her kan du spørge om hvad som helst, ofte med et hurtigt og begavet svar til følge.

Samsung SmartThings er integreret i Fremtidens Hjem – et helt hus, bygget fra bunden til de nyeste løsninger inden for smart home.

Her taler SmartThings sammen med et væld af forskellige produkter og udgør således et bindeled, der får hele hjemmet til at fungere smartere.

Eksempelvis kan tv’et vise, hvis køleskabet står åbent, og du kan fortælle dine Google-højttalere, at SmartThings-kameraet skal tænde.

TAGS
promotion
smart home
SmartThings

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S