Home » Promotion » Et smart hjem med uanede muligheder
Et smart hjem med uanede muligheder

Et smart hjem med uanede muligheder

Share

 Annonce 

Samsung SmartThings er ikke bare nemt at gå til, systemet taler også gnidningsfrit sammen med andre systemer og produkter fra andre brands. Med SmartThings som centrum er der således ikke nogen grænser for, hvordan du kan udforme dit smarte hjem

Du har måske allerede smarte elpærer fra Hue og streaminghøjttalere fra Sonos. Dem er der ikke nogen grund til at skille sig af med, selvom du gerne vil udvide dit smarte hjem med andre typer produkter.

Lader du Samsungs SmartThings være hjertet i dit smarte hjem, kan du tilkoble produkter fra forskellige producenter på kryds og tværs. Du vælger dem blot på listen over de mange hundrede brands, der understøttes, og så forbinder de gnidningsfrit til systemet.

Læs vores introduktion til SmartThings Hub her.

Tilslutter du Samsungs egne produkter, sker opkoblingen på få sekunder. Du scanner blot en kode på produktet, så bliver enheden en del af dit system.Udvalget af produkter er omfattende. Der er alt fra smarte stikkontakter til overvågningskameraer og diverse sensorer. Det hele er designet i et enkelt og nydeligt design, der passer flot ind i det moderne hjem.

Se også:  LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen
Automatiser det hele

Alt, der er koblet på systemet, kan programmeres og automatiseres via SmartThings-appen.

Du kan sætte dine højttalere til at spille musik klokken fem, når du kommer hjem fra arbejde, du kan sætte elpærerne til at blænde ned om aftenen, inden du skal sove, eller du kan starte kaffemaskinen klokken syv om morgenen, hvis du vil vågne til en friskbrygget kop. Enhver kaffemaskine kan bruges. Du skal blot koble den i en smart stikkontakt og tidsindstille den til at tænde.

Du kan også lade produkterne reagere på din lokalitet. Forlader du hjemmet slukkes lyset, og overvågningskameraet aktiveres. Kommer du hjem, tændes lyset igen, og overvågningen slukkes.

Overvågning

Vision viser ikke ansigter, kun bevægelser og konturer af personer. Det gør, at du kan sikre dit hjem mod uventede gæster, mens du samtidig værner om privatlivet.

Kameraet kan også opfange faldulykker og underrette pårørende.

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren fra Samsung kan indstilles til at aktivere lys, kameraer, musik og meget andet, når der registreres bevægelse. Der er også termometer indbygget. Det kan bruges til f.eks. at aktivere radiatoren, når der sker skift i temperaturen.

Se også:  Billigere termostater fra tado° - nyt starter kit får dig nemt igang

Smart stikkontakt

Stikkontakten kan aktiveres fra din smartphone, uanset hvor du er, og automatiseres til at tænde og slukke på bestemte klokkeslæt eller af andre produkter. Den måler samtidig også det strøm-forbrug, der trækkes fra stikket.

Start en funktion

Aktivér hvad som helst med et tryk på denne lille knap, som nemt kan flyttes rundt i hjemmet. Der er tre typer tryk, så man nemt kan aktivere flere handlinger såsom at tænde lys, starte musik, eller mere komplekse scenarier, som du opretter i appen.

 

Med sensorerne er det desuden muligt at skabe scenarier ud fra det, der foregår i hjemmet. Sæt en bevæge-sessensor op i gangen, og lad den tænde lyset, når du skal på
toilettet om natten, eller bliv advaret på mobilen, når dør eller vindue åbnes eller oversvømmelsessensoren aktiveres.

TAGS
promotion
smart home
SmartThings

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S