Home » Promotion » Et endnu større univers til dit smartur
Et endnu større univers til dit smartur

Et endnu større univers til dit smartur

Share

 Annonce 

Det nye Galaxy Watch4 kommer med et helt nyt styresystem, der er let som en leg at betjene og giver adgang til alt det mobilindhold, du er vant til at bruge

Det nye system er udviklet i samarbejde med Google og bygger på Wear OS3-platformen, tilsat Samsungs unikke One UI Watch brugerflade.

Har man stiftet bekendtskab med et Samsung-ur før, vil betjeningen ikke virke fremmed. Det nye system bevarer det velkendte design og er ligeså brugervenligt opbygget som altid. Udvalget af smarte funktioner er blot udvidet.

Del af Android-universet

Uret er direkte forbundet til Android-universet, og det betyder, at enhver app, du har på din Android-mobil, kan blive overført til Galaxy Watch4, hvis den findes i en ur-version. Det sker helt automatisk, hvis du tillader det.

Uret kan også selv synkronisere relevante indstillinger fra din smartphone, såsom blokering af opkald, forstyr ikke, lydprofiler og andet.

Velkendte apps

På uret er direkte adgang til Google Play Store, hvor du kan hente et væld af spændende apps, herunder en række af de mest populære Google-tjenester. Du kan eksempelvis få
realtids rutevejledning direkte på uret med Google Maps, samle dine sundhedsdata i Google Fit, holde styr på noter og lister med Google Keep, få udvidede inputmuligheder med Gboard og endda styre præsentationer med Google Slides.

Se også:  Apple Watch Series 7 [TEST]: Mere Apple på armen

Vil du læse dine mails direkte på uret, findes Microsoft Outlook også som en app, og hvis du ønsker at styre dit smarte hjem, er der rig mulighed for det via både IFTTT og SmartThings.

Til underholdning i dagligdagens små pauser er der også en række spil tilgængelige.

Hold kontakten

På uret får du alle beskeder og relevante notifikationer fra din smartphone. Du bestemmer selv hvilke, der skal have lov at tage din opmærksom.

Indbygget mikrofon og højttaler gør det muligt at foretage telefonsamtaler.

Når mobilen ringer, kan du besvare opkaldet på uret, så du ikke behøver at tage telefonen op af lommen.

Via mikrofonen er det også muligt at optage stemmenoter og lydoptagelse samt stemmestyre uret via Bixby og snart også Google Assistant.

Betal med dit ur

Du behøver ikke have pungen op af lommen for at betale, hvis du har Galaxy Watch4 på håndleddet. Her kan du nemlig bruge Google Pay.

Så kan du blot føre uret over en betalingsautomat. Det eneste, det kræver, er, at du har hentet Google Pay-app til dit ur og tilknyttet et betalingskort, så kan du betale i enhver butik, café, museum eller hvilket som andet sted, der understøtter Google Pay-tjenesten.

Læs vores test af Samsung Galaxy Watch4

Du kan læse vores store test af Samsung Galaxy Watch4 her:

Samsung Galaxy Watch4 Classic [TEST]: Gennemført smartwatch med Google ombord

Kom på nettet overalt

Galaxy Watch4 forbindes til din smartphone via Bluetooth og får derigennem adgang til nettet. Uret fås imidlertid også i en version med både Bluetooth og 4G-forbindelse. Her kan du gå direkte på det mobile bredbånd, og er derfor ikke afhængig af din smartphone for at få forbindelse til nettet.

Se også:  Stor opdatering til Samsung Galaxy Watch4-serien

Således er uret i stand til selv at hente beskeder, synkronisere trænningsdata med diverse apps og endda streame musik.

Alverdens musik på armen

Med Spotify-appen på dit ur (og et gyldigt abonnement) er Galaxy Watch4 i stand til at spille musik direkte via det mobile bredbånd. Du har således adgang til millionvis af numre, blot du har dit ur på dig. Tilslut blot et sæt Bluetooth-hovedtelefoner, så kan du lytte løs.

Har du ikke et ur med 4G, kan du anvende Spotifys offline-funktion til at hente musik ned på uret. Så kan du lytte, selvom der ikke er netforbindelse. Uret har 16 GB lager indbygget, så der er masser af plads til musik.

Læs mere om design og sundhedsfunktioner i Galaxy Watch4 her:

Stilsikkert ur med stærk teknologi


TAGS
annonce
galaxy watch
promotion
smartwatches
wearables

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S