Home » Sikkerhed » ESET Internet Security 2022 [TEST]: Flere forbedringer i sikkerhedsfavorit
ESET Internet Security 2022 [TEST]: Flere forbedringer i sikkerhedsfavorit

ESET Internet Security 2022 [TEST]: Flere forbedringer i sikkerhedsfavorit

Share

“Never change a winning team,” siger briterne. Alligevel har det fremragende sikkerhedsprogram Eset Internet Security fået en række opjusteringer i den nye 2022-version

Selv om det måske kan lyde overdrevent dramatiserende, så kan sikkerhedssituationen på de digitale platforme faktisk ligestilles med et våbenkapløb.

Der foregår en stadig kamp mellem sikkerhedsfirmaerne, som vil beskytte vores sikre færden på nettet, og dem, der ønsker at vriste personlige eller andre følsomme oplysninger ud af os pc- og mobilbrugere.

Ransomware i fokus

Udviklingen har naturligvis heller ikke forbigået den nye sikkerhedspakke Eset Internet Security 2022.

Man skal som bekendt ikke ændre på et vindende hold. Men i forhold til tidligere versioner tilbyder Eset Internet Security denne gang alligevel en del opjusteringer. Der er blandt andet forbedringer af netværkstjekker-funktionen, samt af udnyttelsesblokering, som omfatter Ransomware Shield.

Se også:  Undersøgelse: Ransomware truer især de samfundskritiske systemer

Med den første får du en oversigt over router-tilsluttede enheder, og du kan scanne dit netværk og tjekke din router for sikkerhedsrisici og sårbarheder. Så kan du selv reagere på disse trusler, medmindre det er din internetudbyder, der administrerer routerindstillingerne.

Ransomware Shield er opdateret. Det er en funktion, som beskytter mod malware af den type, der ønsker at kryptere dine data – hvorpå hackerne forlanger løsepenge for at frigive dine data.

Beskyttelsen fungerer ved, at Eset-softwaren intenst adfærdsanalyserer de programmer, der ønsker at få adgang til dit system.

Mange værktøjer sammen

Eset Internet Security 2022 kan løfte opgaven med at sikre dine digitale enheder, dit netværk og færden på internettet, fordi sikkerhedssuiten består af en masse forskellige værktøjer, der leverer lag på lag af analyse og overvåger dine aktiviteter, både før handlingerne eksekveres, mens de eksekveres, og efter de er blevet eksekveret.

Se også:  Kriminelle fortsætter med at udnytte Log4Shell-sårbarheden - sådan beskytter du dig

Beskyttelsen består af en masse forskellige delelementer, som afvikles i skyen eller lokalt på dine enheder.

Trusselsbilledet er komplekst, og derfor er sikkerhedsprogrammet også nødt til at være komplekst. Gode eksempler er maskinlæring og HIPS-funktionen, hvor den sidste er blevet endu en tand forbedret i Eset Internet Security 2022-udgaven.

Avanceret maskinlæring, der afvikles såvel i skyen som lokalt hjælper med til at identificere de trusler, der søger at kamuflere sig, eller endnu er helt nye.

TAGS
eset
sikkerhed
sikkerhedssoftware

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S