Home » Sikkerhed » ESET Internet Security 2020 [TEST]: Blandt markedets bedste sikkerhedspakker
ESET Internet Security 2020 [TEST]: Blandt markedets bedste sikkerhedspakker

ESET Internet Security 2020 [TEST]: Blandt markedets bedste sikkerhedspakker

Share

Man kan nærmest stille klokken efter det, for hvert år kommer der nye versioner af de kendte sikkerhedspakker. Det gælder naturligvis også for ESET Internet Security

En ting er sikkert, og det er, at udviklingen aldrig står stille. Det er sandt, når det kommer til den teknologiske udvikling, og det er specielt sandt, når det kommer til sikkerhedsspørgsmålet på vore it-platforme.

Det er en af årsagerne til, at firmaerne, der står bag sikkerhedspakker til Windows og andre platforme, til stadighed arbejder på at udvikle nye værktøjer og forbedre eksisterende.

I den stadige ΄kamp΄ mellem sikkerhedsfirmaerne og dem der vil udnytte eksisterende svagheder i systemerne, er det desværre kun naturligt, at det er dem med mindre hæderlige hensigter, der har det indledende initiativ.

Se også:  Eset Business [TEST]: Nem sikkerhed for små og mellemstore virksomheder
Forbedret beskyttelse

Hvis man hurtigt skimmer brugergrænsefladen for ESET Internet Security 2020 igennem efter endt installation, vil man sandsynligvis ikke opdage flere af de indbyggede forbedringer, for det er de forskellige elementer af programmet, hvis virkemåde er blevet fintunet.

Brugergrænsefladen behøvede heller ikke en tur med den helt stor designmæssige tryllestav, for den var og er stadig fortsat så enkel og overskuelig som et avanceret sikkerhedsprodukt nu kan være i Windows.

Man skal heller ikke frygte for mangfoldigheden, for vælger man en flerbrugerlicens, kan man stadig beskytte pc, Mac, Linux-computere eller Android-enheder på samme licens.
ESET Internet Security 2020 er en sikkerhedspakke, der beskytter meget bredt, du bliver sikret mod vira, malware, phishing, spam, indtrængning på dit netværk, beskyttelse mod botnets med mere. Det er også muligt at foretage betalinger på internettet via den indbyggede sikre browser.

Se også:  Vinderen af en specialbygget gaming-computer er trukket

Der er hukommelsesscanning, mulighed for at fjerne aktivitetsspor og generel systemovervågning. I 2020-udgaven får du også en forbedret netværksoversigt. Via den visuelle præsentation af dit netværk i ΄tilsluttet startskærm΄ kan du indhente en lang række oplysninger om de enkelte enheder.

Beskyttelsen mod trusler udefra består af en lang række elementer, der arbejder sammen om at beskytte dine enheder. Det består blandt andet af realtidsbeskyttelse, indbygget firewall, og HIPS, der i den nye forbedrede udgave er endnu mere effektiv til at forhindre udefrakommende trusler i at få adgang til kritiske systemdele.

HIPS overvåger processer, der afvikles på computeren, herunder indgår inspektion af softwares adfærd og inkluderer beskyttelse mod ransomware.

  • Effektivitet
  • Brugervenlighed
  • Features
  • Pris
4.5

Summary

»ESET Internet Security i 2020-udgaven manifesterer sig som ventet som en af de helt centrale sikkerhedspakker på markedet. God og meget omfattende beskyttelse, højt informationsniveau og diskret opførelse i brug.«

Pris: 349/499 kr. per år, 1/3 brugere
Funktioner:
∙ Sikring mod vira, adware, spyware med mere
∙ Advarsel mod usikre websider
∙ Beskyttelse mod spam
∙ Systemovervågning bekæmper, at filer ændres af malware
∙ Phishingbeskyttelse
∙ Avanceret maskinel indlæring
∙ Beskyttelse mod botnets
∙ Hukommelsesscanner
∙ Fjernelse af aktivitetsspor
∙ Beskyttet browser
∙ Håndtering af ukendte programmer
∙ Tyverisikring af pc og mobile enheder
∙ Firewall
∙ Sikker internethandel

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
eset
sikkerhedspakke

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S