Home » Erhverv » Erhvervsudlejnings-branchen stikker næsen i sky
Erhvervsudlejnings-branchen stikker næsen i sky

Erhvervsudlejnings-branchen stikker næsen i sky

Share

 Annonce 

Også det stærkt ekspanderende erhvervslejemarked og brancherne bagved er nu for alvor i færd med atopdage gevinsterne ved at optimere den dagligekommunikation med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere ved at flytte virksomheden op i clouden

Senest har Danmarks førende webportal for erhvervsudlejning Lokalebasen.dk forladt den dedikerede server hos sit tidligere datacenter og har i stedet købt sig ny fremtidssikret serverplads hos verdens måske største host inden for cloud computing Rackspace.

”Markedet for erhvervsudlejning er inden for de senere år nærmest eksploderet i vækst, så for at kunne holde trit med både tempo og udvikling har vi – som formenligt allerførste i vores branche – netop valgt at placere vores tilsvarende stærkt ekspanderende udlejningsvirksomhed i skyen med IaaS.

Se også:  Der er fordele ved at opgradere din virksomheds PC’er og andet IT-udstyr

Mange har tilsyneladende travlt med at give det udseende af at være med i skyen uden at være det, men på Lokalebasen.dk er vi nu gået 100 procent i cloud-mode,” siger projektleder og seniorudvikler Thomas Ringling.

”Udgangspunktet for vores virksomhed er nu som før at være maksimalt omstillingsparat (skalérbarhed) i forhold til markedets skiftende efterspørgsel, de produktforbedringer og den fleksibilitet vi har fået i cloud’en er en afspejling af vores agile tilgang i den daglige produktudvikling.”

Desuden har vi har opnået en markant bedre stabilitet og performance (svartider m.v.) ved at stikke næsen i sky,” pointerer Thomas Ringling.

Lokalebasen.dk er Danmarks største udlejningsportal for erhvervsleje og går for tredje år i træk ind i det nye år med et iøjnefaldende årsresultat i skikkelse af en ny markant stigning i antallet af gennemførte erhvervsudlejninger.

Se også:  Sådan virker blockchain-teknologien

Gå ind på www.lokalebasen.dk og tjek markedet og mulighederne for din næste erhvervsudlejning, hvad enten du aktuelt er udlejer eller potentiel lejer. Vælg mellem kategorierne kontorlokaler, produktion/lager og butikslokaler, stil skarpt på den by, bydel eller geografiske områder, som du efterspørger eller blot kunne være interesseret i, og få straks et nyttigt overblik over markedet for erhvervsudlejning, sådan som det tager sig ud lige nu og her.


TAGS
promotion
udlejning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S