Home » Mus » Ergonomisk mus i særklasse
Ergonomisk mus i særklasse

Ergonomisk mus i særklasse

Share

Her er et godt alternativ til den traditionelle mus – for travle fingre

Rollermouse-konceptet, hvor du har en form for forlængelse af dit tastatur med små glidere i stedet for en mus, har eksisteret i mange år.

Og det har delt vandene. Mange synes, det er en bøvlet og lidt for speciel løsning, men konceptet har haft en vis succes på kontorer, hvor man hver dag sidder mange timer foran skærmen.

Den nyeste variant har fået et løft visuelt, men også funktionsmæssigt. Et lettere støvet design er afløst af et lækkert produkt, der matcher selv de fineste, tynde tastaturer på markedet.

Kvalitet og funktionalitet er tårnhøj i Rollermouse. Håndpladen er i lækkert læder, der føles rart. Foran denne er ”rullen”, som du styrer skærmens markør med ved at rulle og ved at bevæge den sideværts.

Se også:  Steelseries Rival 3 [TEST]: Fuldblods gamingmus til budgetpris

Den glider helt exceptionelt godt og føles meget ”dyr”. Midt på finder du fem knapper plus en lille ruller i midten, så du kan styre dobbeltklik, højre/venstreklik og desuden indstille hastigheden, hvormed rulleren reagerer.

[pt id=’2029133′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lækker og ret speciel. Rullen øverst kan bruges præcis som en mus til bevægelser i to dimensioner. Rullen opfanger dine bevægelser med 3600 dpi. “‘]

Lækker og ret speciel. Rullen øverst kan bruges præcis som en mus til bevægelser i to dimensioner. Rullen opfanger dine bevægelser med 3600 dpi.

Denne betjening kræver en del tilvænning, men når den er på plads, vil du opdage, at når du ikke skal flytte hånden fra skrivebordet for at flytte musemarkøren, sparer du en del kræfter. Og kombineret med et tastatur, der passer, er ergonomien i top. Præcisionen er tårnhøj.

Se også:  Logitech MX Master 3 + MX Keys [TEST]: Suverænt makkerpar

Der sidder dobbelte lasersensorer, som sporer rullestavens bevægelser med en præcision op til 3600 dpi opløsning. Det er meget højt sammenlignet med de bedste mus på markedet.

Til tegning, grafiske opgaver eller lignende vil mange nok foretrække en ægte mus. Men sidder du med traditionelle kontoropgaver er RollerMouse perfekt. Så er spørgsmålet bare, om du får din chef med på at give dig en mus til 2500 kr.


Contour RollerMouse Re:d
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Contour Design
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S