Home » Tastatur » Er du storforbruger af emojis? Her er det perfekte tastatur …
Er du storforbruger af emojis? Her er det perfekte tastatur …

Er du storforbruger af emojis? Her er det perfekte tastatur …

Share

Der er fem store emoji-taster på Logitechs nye POP-tastatur, som giver storbrugeren af chats og sociale medier de værktøjer, der skal til for at klare sig gennem dagen

Er du typen, der sjældent afslutter en sætning, uden at sætte et par emojis, så er Logitechs nye POP-tastatur det helt rette for dig. Her tager man emojis seriøst. Der er ikke mindre end fem tastepladser dedikeret til de udtryksfulde ikoner.

I æsken medfølger otte udskiftelige emoji-taster, så du kan vælge dem, du bruger oftest. I Options-programmet indstiller, hvilke emojis, der skal aktiveres, ligesom du kan konfigurere andre genveje. Der er også en topknap, der giver direkte adgang til emoji-menuen.

Se også:  Logitech Scribe og Logitech Rally Bar [TEST]: Hold dine videokonferencer på et højere teknisk niveau

POP-tastaturet har mekaniske taster i skrivemaskinestil. Blandt tasterne er 12 nye fn-genveje, inklusiv klippeværktøj, mikrofon mute-funktion og medie-taster.

Let og farverig mus

Sammen med tastaturet lanceres en POP-mus, der er designet kompakt, så du kan arbejde på farten. Musen er udstyret med et Smartwheel, der automatisk skifter fra højpræcision til hastighedsrulletilstand.

Når Logitech Options er downloadet, kan du bruge musen med Logitech Flow, en softwarefunktion til kopiering og indsættelse af tekst, filer og billeder mellem computere.

Musen er tilgængelig i mange livlige farver

Begge POP-produkter kan forbindes til op til tre enheder ad gangen via Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt-modtager.

Fungerer med smartphones og tablets

POP-tastaturet og POP-musen er de seneste tilføjelser til Logitechs Studioserie. Serien byder også på den minimalistiske Pebble mus, K580- og K380-tastaturer og den nye Logitech musemåtte.

Se også:  Smid tastaturet i vaskebaljen

POP-tastaturet fungerer med macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS og Android, og POP musen fungerer med Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS og Linux.

POP Keys, POP Mouse og Logitech musemåtten vil være tilgængelige i januar 2022. Den vejledende pris er 699 kroner for POP Keys, 349 kroner for POP Mouse og 149 kroner for Logitech musemåtten.


TAGS
Keyboard
Logitech
mus
Tastatur
tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S