Home » Byg selv » Er du pc-bygger – så er det nok nu du skal købe ram og ssd
Er du pc-bygger – så er det nok nu du skal købe ram og ssd

Er du pc-bygger – så er det nok nu du skal købe ram og ssd

Share

Priserne på ram-moduler og ssd’er har været for nedadgående siden 2018. Måske er bunden nu nået. Pc-byggere skal holde sig parat til køb

Priserne på ram-moduler og ssd’er var høje i 2018. Siden er de faldet til glæde for pc-producenter og forbrugerne, som kan se frem til lavere priser på stationære og bærbare pc’er.

Men også pc-selvbyggerne har et godt øje til de små, lynhurtige kredsløb. Og måske skal denne eksklusive gruppe være ekstra meget på mærkerne lige nu. For ifølge mediet Digitimes, der følger markedet tæt, står vi måske foran en helt ny periode. Efter de kortvarige prisfald, vil det igen blive dyrere at købe ram og ssd.

Se også:  Samsung SSD 980 Pro 2TB [TEST]: Det ultimative lager til din pc
Tocifrede prisstigninger

Ssd-producenterne skulle have planer om prisstigninger på 10 til 15 procent på NAND-flash, hvilket vil gøre ssd’erne dyrere. Der sker samtidig en stigning i prisen på DRAM-moduler, hvilket også vil føre til mere ubehagelige ram-priser.

Ifølge Techradar.com skal man dog slå lidt koldt vand i blodet, for der endnu kun tale om prognoser på rygteniveau. Men de er alvorlige nok, for rapporterne går på, at priserne igen når op på 2018-højden, hvor ikke mindst selvbyggere blev hårdt ramt i første halvdel af året.

Stigningerne vil endda komme på et særlig kedeligt tidspunkt – kedeligt er det jo altid med prisstigninger – fordi det sker, samtidig med at AMD Ryzen tredjegenerations-processorerne, Nvidia Super- og AMD Navi-grafikkortene er blevet lanceret, skriver Techradar.com. Processorerne fra AMD har ellers givet denne producent nye kræfter i duellen med Intel, men nu kommer hele branchen tilsyneladende i let modvind.

Se også:  Kingstons nye super-ram styrer også kabinettets lys


TAGS
Ram
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S