Er det en computer eller et tv?

Er det en computer eller et tv?

Share

Grænsen mellem de to apparater bliver efterhånden mere og mere flydende, og det er nærmest umuligt at bestemme, om Toshiba DX735 er det ene eller det andet

På den ene side indikerer de sorte Onkyo-højttalere under skærmen helt klart tv, men på den anden side er det jo de færreste fjernsyn, der har mus og tastatur tilkoblet.

Toshiba DX735 har alt det, en veludrustet computer skal have – Intel processor op til Core i7, 4GB ram, 1TB harddisk og usb 3.0-porte. Samtidig har den også alle de egenskaber, du kan forvente af et veludrustet tv – 23″ fuld hd-skærm, hdmi-porte, dvd-drev og en tv-tuner, som dog skal købes som ekstrafeature.

Hvad Toshiba DX735 præcis skal karakteriseres som, er således svært at vurdere, men en alt i en-computer med stærke tv-tendenser er måske den bedste betegnelse.

Skærmen har multitouch, så den kan styres med dine fingre, og samtidig følger der bluetooth-keyboard og bluetooth-mus med i pakken, så du også kan styre computeren på helt traditionel vis.

Toshiba DX735 er på markedet nu, men er endnu ikke dukket op i Danmark. Den amerikanske pris er 957 dollars, hvilket betyder, at vi nok skal regne med at måtte betale omkring 7.000-8.000 kroner herhjemme.

Del denne