Home » Projektor » Epsons projektorer står helt tæt mod væggen og har lydsystem fra Yamaha
Epsons projektorer står helt tæt mod væggen og har lydsystem fra Yamaha

Epsons projektorer står helt tæt mod væggen og har lydsystem fra Yamaha

Share

EpiqVision er en ny serie laserprojektorer fra Epson, der kan stå helt tæt mod væggen og har indbygget lydsystem

Epson er klar med to nye  mini-laser-tv-projektorer (EF-11 og EF-12) og to nye smarte laserprojektions-TV’er (EH-LS300B og EH-LS300W). De nye projektorer slutter sig til EF-100 og EH-LS500 og udgør “EpiqVision”-sortimentet.

Alle tilbyder en storskærm til en overkommelig pris og udgør et interessant alternativ til det traditionelle TV.

Tag projektoren med

Epsons mindste 3LCD-laserprojektorer, EF-11 og EF-12, giver en storskærmsoplevelse i et bærbart design og kan nemt flyttes fra lokale til lokale og integreres i de mindste lokaler, uden behov for et TV eller en skærm.

De nye modeller gør sig glimrende til familiens filmaftener, spil, fremvisning af fotografier eller endda til at se sport. Deres kompakte størrelse og lette design betyder, at de kan nydes af alle medlemmer af familien, flyttes til forskellige lokaler i huset eller endda tages udenfor takket være laserlyskilden, som giver et lyst og levende billede.

Se også:  Nu er der også blæktanke i Epsons A3-printere
Smart lyd fra Yamaha

EF-12 giver, for første gang i en Epson projektor, brugerne mulighed for at opleve lyd fra Yamaha med muligheden for at fungere som en enkeltstående smart-højttaler.

Sammen med Android TV tilbyder projektoren derudover tusindvis af film, serier og spil på Google Play, YouTube og mange andre populære apps.

Desuden kan brugere med indbygget Chromecast, sende deres foretrukne underholdningsprogrammer direkte til den store skærm fra en Android- eller iOS-enhed, Mac- eller Windows-computer eller Chromebook. Stemmesøgning og personlige anbefalinger er muligt med Google Assistent 4. Brugere kan hurtigt få adgang til underholdning, få svar og kontrollere enheder i hjemmet, så de har mere tid til underholdning.

Op til 120 tommer

EF-11 er designet til den stilbevidste forbruger og måler kun 18 cm langs den længste kant, så den kan integreres problemfrit i ethvert rum. Den kan projicere på næsten alle overflader, så der er ikke behov for en separat skærm. Med EF-11 kan du få adgang til indhold fra en telefon, tablet og enhver smartenhed ved hjælp af den fleksible, indbyggede displayløsning, Miracast.

Se også:  Xiaomi klar med en bærbar hjemmebiograf

EH-LS300, der fås i enten hvid eller sort, sidder tæt på væggen, samtidig med at der opnås et stort display på op til 120 tommer. Ligesom EF-12 leveres den med integreret lyd fra YAMAHA og Android TV. Det er Epsons nyeste Fuld HD-TV med den smarte laserprojektion, der projicerer op til 120 tommer med 3LCD-teknologi med et højt kontrastforhold, der sikrer knivskarpe billeder. Gode tilslutningsmuligheder, nem opsætning og justering gør denne projektor til det ultimative valg for entusiaster inden for hjemmeunderholdning, der vil have de bedste muligheder for visning på storskærm.


TAGS
Epson
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S