Home » Printer » Epson Workforce WF-100W og Brother PocketJet PJ-773 [TEST]: Print på farten
Epson Workforce WF-100W og Brother PocketJet PJ-773 [TEST]: Print på farten

Epson Workforce WF-100W og Brother PocketJet PJ-773 [TEST]: Print på farten

Share

Har du behov for at printe på farten, så findes der heldigvis printere, som kan klare opgaven. Vi tester to mobile printere med vidt forskellig teknologi og med hver sine særlige fordele

Et underskrevet dokument i fysisk format kan være afgørende i mange brancher. Men det er ikke altid hjemme i de bekvemmelige rammer på kontoret, man står og har behov for det. Som sælger, chauffør eller tatovør er man typisk på farten og har brug for dokumenter, mens man står hos kunden.

En mobil printer er løsningen. Den fylder ikke meget, har indbygget batteri og gør det muligt at printe hvor som helst. Der findes dog en hel del forskellige af den slags printere; med forskellige fordele. Vi kigger på to mobile printere, der udfylder vidt forskellige behov.

Nem installation

Epson WorkForce WF-100W er i princippet en fuldbolds inkjet-printer klemt ned i en særdeles kompakt kasse. Den er ikke større, end at den snildt kan ligge i en taske, og med en vægt på blot 1,6 kilo slæber du ikke ligefrem skulderen af led, når du har den med dig.

Klap låget op, så fungerer den som opretstående papirbakke. Nedenfor har du display og navigationsknapper til styring af diverse funktioner. Installationen er nem. Du skal faktisk bare tænde for printeren og følge den simple instruktion til isætning af blækpatronerne, så er du i gang.

Se også:  Epson EF-12 [TEST]: Stor underholdning fra lille projektor

Testkonkurrenten her er Brother PocketJet PJ-773, som er baseret på termisk printteknologi og derfor fungerer på en helt anden måde end Epsons printer. Den skal ikke fyldes op med blæk eller andre forbrugsstoffer. Grafikken overføres via varme, og det betyder, at printeren sådan set altid er klar til brug, blot der er strøm på.

Til gengæld kræver det, at du bruger særligt papir skabt til den termiske teknologi. Det er lidt dyrere, men når du regner sammen på udgifterne til almindelig blækprint, inklusive blæk, papir osv., burde det gå nogenlunde lige op. Brother-printeren kræver ikke nogen opsætning. Tænd den, og den er klar til at printe.

Trådløse forbindelser

Begge printere kan sluttes til pc’en med et almindeligt USB-kabel (miniUSB hos Brother, microUSB hos Epson). Der kræves ingen opsætning; de installeres automatisk på computeren, og så kan du udskrive alt, hvad hjertet begærer.

Se også:  Oplev sportssommeren på din egen storskærm: Epson giver dig 120" i stuen

Det er dog den trådløse forbindelse, der for alvor gør dem smarte. Indbygget Wi-Fi betyder, at du kan tilslutte både computere, tablets og smartphones uden kabler. Det sker enten via Wi-Fi Direct, som skaber en direkte forbindelse til afsender-enheden, eller også sker det ved at koble printeren på kontorets eller hjemmets netværk.

Hos Epson kan opkoblingen til netværket ske direkte fra printeren, hos Brother er proceduren en smule mere omstændelig, da printeren ikke har skærm. Man skal tilkoble den en computer og bruge et lille pc-værktøj. Derefter kan man koble den fra computeren igen og sende trådløse prints fra alle Wi-Fi-forbundne enheder.

Der er desuden adgang til at printe via diverse cloud-tjenester, som eksempelvis Google Cloud Print eller blot ved at sende en e-mail til printeren. Er du på farten, vil det i mange tilfælde være Wi-Fi Direct-løsningen, der er mest oplagt.

Den kan bruges uden videre på iOS-enheder, mens du på Android skal hente et gratis plugin for at kunne printe. Epson har også en gratis app, hvorfra du kan foretage diverse printopgaver samt dokumentscanninger med mere.

TAGS
Brother
Epson
mobilprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S