Home » AOD Pro » Epson Surecolor SC-P700 [TEST]: Fremragende printer til det kreative kontor
Epson Surecolor SC-P700 [TEST]: Fremragende printer til det kreative kontor

Epson Surecolor SC-P700 [TEST]: Fremragende printer til det kreative kontor

Share

Her kan du printe flotte præsentationer på almindeligt papir i A3+-format samt ikke mindst udskrive fotoprint. Epsons Surecolor SC-P700 er interessant for mange virksomheder

De fleste virksomheder kan sagtens nøjes med en alt i en-blækprinter eller en netværkstilsluttet farvelaserprinter til de dagligdags opgaver. Men ikke alle. Der kan være opgaver, som kræver en ægte fotoprinter, dvs. ekstra flotte print til eksempelvis en krævende præsentation. Almindelige printere kan have svært ved at vise fotos fra deres absolut bedste side. For virksomheder med sådanne behov kan denne printer fra Epson være lidt af en gave. Selvom Surecolor SC-P7000 har egenskaber, der gør, at den helt åbenlyst også henvender sig til professionelle fotografer, så kan den mere end udskrive smukt.

I stedet for at få salgsmaterialet eller præsentationen udskrevet ude i byen til en høj pris (og med et vist tidsforbrug) kan man vælge den nemme og billige løsning med denne Epson. Det betyder også, at de sidste øjeblikkes rettelser kan komme med. Og når nu Epsons SC-P700 kan levere print i høj kvalitet forholdsvis hurtigt – omkring 1 minut pr. side med farve i høj kvalitet – så er printeren altså oplagt til især den lille eller mellemstore virksomhed. Skal der produceres flere hundrede sæt af en præsentation eller andet, så er SC-P700 ikke det rette valg, men til mindre ”oplag” kan den i vores optik sagtens bruges til det meste.

Se også:  Ny opgraderet serie af økonomiske blæktank-printere

Når man tænker på, at der her er tale om en A3+-printer, er dens størrelse ikke voldsom – især ikke når man også tænker på, at den indeholder et blæksystem med hele 10 farver. Den er en af markedets mest kompakte i klassen.

Usædvanlig støjsvag

Udskrivningen sker næsten lydløst, og det selvom du kan se det store printhoved med de mange farver bevæge sig hurtigt frem og tilbage hen over papiret. Der vises aktuel blækbeholdning på displayet under udskriften samt en estimeret samlet printtid. I højeste kvalitet til kant tog et foto i A4-størrelse små 4 minutter i vores test. Udskriften kan klares på et minut og endda mindre, hvis du ikke vælger højeste kvalitet. Her vil du opdage, at udskriftskvaliteten stadig er ret imponerende. Ikke mindst dybden i farverne og nuancerne er langt bedre end med den multifunktionsprinter, de fleste af os normalt benytter.

TAGS
Epson
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S