Home » Printer » Epson SureColor SC-P600 [TEST]: Forrygende fotoprint
Epson SureColor SC-P600 [TEST]: Forrygende fotoprint

Epson SureColor SC-P600 [TEST]: Forrygende fotoprint

Share

Epson SureColor SC-P600 printer farvefotos i imponerende kvalitet og er simpel og brugervenlig i sin betjening

Man kan få meget foto-printer for pengene i disse dage, men er det vigtigt, at gengivelsen er helt nøjagtig med troværdige farver og korrekte kontrastforhold, så går det ikke at købe de billigste. SureColor SC-P600 er en foto-printer i den professionelle klasse, og det ses tydeligt, når man dykker ned i detaljerne.

Detaljerne gør det

Det er nemlig, når du begynder at kigge på overgange i farverne, dybden i sortniveauet og renheden i gengivelsen, at man ser en tydelig forskel, når man sammenligner med print fra billigere modeller.

Vi sammenlignede motiver printet med forskellige printere, heriblandt også et par Alt om DATA-forsider fra et professionelt trykkeri. Og det var faktisk ret imponerende, så tæt Epsons printer kom på sidstnævnte eksempel.

Der var ikke helt så meget smæk på farverne, men ellers manglede gengivelse absolut intet. Selv de glidende overgange i farvenuancer, som ellers kan være en svær disciplin for foto-printere, sad lige i skabet.

Konsistent kvalitet

Printeren kan printe på et væld af forskellige papirtyper og i formater helt fra postkortstørrelse op til A3+. Med rullepapirfunktionen kan du faktisk få endnu større udskrifter, hvis du eksempelvis har brede panorama-billeder.

Se også:  Glansfulde print i stort format

Udskriftskvaliteten var konsistent, uanset hvordan vi valgte at printe, og faktisk klarede den det også ualmindeligt godt, når vi blot udskrev almindelig tekst. Printeren har nemlig en seperat patron til lige netop dette formål, og den sikrer, at tekst står helt skarpt. Papir sættes i via føderen på bagsiden eller du kan ”loade det ind” enkeltvis via fronten. Printhastigheden er ganske udmærket. Et farvefoto i A4-format tager cirka 2 minutter.

Nem at betjene

Det er ikke verdens mindste printer. Du kan sagtens få A3+- fotoprintere, der er mindre, men når du køber en printer af denne klasse, er det næppe størrelsen, der er den afgørende faktor. Den er nydeligt designet, med et stilrent sort look.

Selvom det er en avanceret printer, er den overrraskende nem at gå til. Opsætningen skete helt uden problemer. Når du har installeret de ni medfølgende blækpatroner og ladet printeren kalibrere nogle minutter, er den klar til brug.

Se også:  Epsons projektorer står helt tæt mod væggen og har lydsystem fra Yamaha

Betjeningen foregår nemt via touchskærmen og de store knapper på fronten af maskinen.Du kan koble printeren til din computer via USB, på netværket med Ethernet, eller du kan bruge den indbyggede Wi-Fi til at skabe trådløs forbindelse til både computer, tablet og mobiltelefon.

Via Epsons app samt AirPrint eller Google Cloud Print er det muligt at udskrive fra alle enheder. Vi kunne godt have brugt en indgang til SD-kort, så man kunne printe sine billeder fra kameraet direkte, men du overlever nok at overføre billederne til din computer eller mobiltelefon først, så det er ikke en deal breaker.

Meget  for pengene

Alt i alt er der ikke meget at komme efter ved Epsons SC-P600. For virksomheden med behov for præcise print eller den seriøse fotograf, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af sine fotoudskrifter, er den en oplagt kandidat. Det er ikke den billigste printer, men kvaliteten taget i betragtning, får du meget for pengene.


Epson SureColor SC-P600
  • Features
  • Printkvalitet
  • brugervenlighed
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Den printer fotos i enestående kvalitet med en farvegengivelse og kontrast, som hører til i den professionelle ende af skalaen. Trods et væld af gode funktioner er betjeningen simpel og ligetil.«

Nøgletal
Pris: 5999 kr.
Printteknologi: Epson Micro Piezo
Blæk: Ultrachrome HD, 9 patroner
Opløsning: 5760 x 1440 DPI
Papirstørrelser: Op til A3+
Betjening: 2,7” farvetouchskærm
Tilslutninger: Wi-Fi, Ethernet, USB, Epson Connect (iPrint), Apple AirPrint, Google Cloud Print

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Epson
foto
fotoprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S