Home » AOD Pro » Her kan små virksomheder selv printe reklamematerialer
Her kan små virksomheder selv printe reklamematerialer

Her kan små virksomheder selv printe reklamematerialer

Share

Epson er klar med sin første A4-printer, som benytter dye sublimation-teknologi. Den kan bruges til at printe på krus, covers, tekstiler og andre reklameartikler.

Med den nye printer Epson SureColor SC-F100 kan også små virksomheder selv producere reklamematerialer. A4-printeren kan nemlig printe på krus, nøgleringe, telefon covers og andre små ting. Den imødekommer også behov fra tekstilproducenter, som ønsker at kunne levere produkter som kasketter, forklæder, nøglekæder og mindre puder.

Årsagen til, at printeren kan anvendes på så forskellige materialer er, at den benytter det såkaldte dye sublimation-princip, på dansk farvestofsublimering, hvor farvestoffet trykkes på emnet med varme. Det er i øvrigt Epsons første A4-printer af denne art.

Se også:  Epsons bærbare projektor giver dig sport i storformat hvor som helst
Ikke kun for specialister

Ifølge Epson kræves der ikke specialistviden for at sætte SureColor SC-F100 op, betjene den og vedligeholde den. 140 ml blækflasker giver samtidig en lavere omkostning som alternativ til kassettebaseret blæk.

“Efter den meget succesfulde SC-F500’s annoncering i 2019 er SC-F100 en fantastisk ny tilføjelse til Epsons dye-sublimationslinje. Den vil gøre det muligt for flere virksomheder at udvide for at komme ind på det stigende og populære marked for reklameartikler. Brugerne behøver ikke at være eksperter i at betjene printeren – printjobs kan sendes via Wi-Fi ved brug af Epsons dedikerede driver. Med den nye Epson Cloud Solution Port-platform, som også er med, kan brugerne holde øje med printjobomkostninger og følge brug hen over tid,” forklarer Iftekhar Butt, senior sales development manager i Epson Danmark.


TAGS
Epson
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S