Home » AOD Pro » Prisvenlig MFP-printer til hjemmekontoret
Prisvenlig MFP-printer til hjemmekontoret

Prisvenlig MFP-printer til hjemmekontoret

Share

Med en ny WorkForce Pro-printer appellerer Epson til de mange hjemmearbejdende og til mindre kontorer. Prisen er et af blækprinterens plusser.

Sidder du ofte derhjemme og arbejder, eller har du et mindre kontor, så har du sikkert også brug for en multifunktionsprinter af blæktypen. Den skal bare ikke være for dyr. Du skal måske kaste et blik på den nye Epson WorkForce WF-4745, som netop er en MFP-printer af inkkjettypen. Den kan en masse ting, men koster rimelige 1481 kroner eksklusive moms (1851 kroner inklusive moms).

Nyheden er Epsons mest prisvenlige farve-MFP i virksomhedsporteføljen. Den udskriver med op til 24 sider pr. minut, og den bruger nemme højkapacitets blækkassetter. Du kan have mere end 500 ark papir ad gangen liggende i printeren.

WF-4745 har selvfølgelig touchskærm, hvorfra du nemt kan styre printerens funktioner, og der er en 50-siders automatisk dokumentføder, som skulle sikre hurtigt og nemt scan eller fax af 1- eller 2-sidede dokumenter.

Printer med blæktank

Samtidig lancerer Epson EcoTank ET-5880, en blækprinter, der med sit særlige blæktanksystemet overflødiggør behovet for at udskifte kassetter og dermed håndtering og afskaffelse.

“Begge disse modeller er skabt til mindre virksomheder og hjemmekontorer, hvilket gør dem perfekte til medarbejdere, som nu arbejder hjemmefra,” forklarer Jesper Sommer, business sales manager i Epson Danmark.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S