Home » Projektor » Epson klar med seks projektorer der kan erstatte dit tv
Epson klar med seks projektorer der kan erstatte dit tv

Epson klar med seks projektorer der kan erstatte dit tv

Share

Epson har introduceret seks nye hjemmebiografprojektorer i forskellige prisklasser, rettet mod filmentusiaster, sportsfans og gamere

Der er projektorer til ethvert budget i Epsons nye serie, fra basisprojektorer med WXGA-teknologi og et smart nyt design, økonomiske 4K PRO-UHD-projektorer med indbygget Android TVTM til den nyeste Epson EpiqVision Ultra-projektor med 4K-PRO UHD og en laserlyskilde.

EpiqVision Ultra EH-LS800B og EH-LS800W er Epsons første modeller med super ultrakort projicering, som tilbyder endnu tættere placering på væggen end tidligere modeller. Projektorerne tilbydes i både sort og hvid og udnytter Epsons teknologi fra laserlyskilder til at give en solid blanding af høj lysstyrke, flot billedkvalitet og alsidighed.

Takket være deres placering tæt på væggen og 4K PRO-UHD 2-opløsning, der giver et tydeligt og skarpt billede, er disse nemme at anvende og opsætte og kan være en erstatning for det traditionelle TV. De passer ind i selv de mindste lokaler og leverer fleksible billedstørrelser fra 80″ til 150″ startende fra kun 2,3 cm 3fra væggen. De er ideelle til TV-udsendelser, film og sport og er også udstyret med en ny dedikeret gamingport, der tilbyder en input lag-frekvens på under 20 ms.

Se også:  Vild lysstyrke i ultrakompakt 4K-projektor

Projektorernes indbyggede Android TV leverer streaming, casting og smart kontrol, og med lyd fra Yamaha-højttalere får man en komplet oplevelse, uden behov for yderligere enheder.

Basismodel med 4K

Andre nyheder er EH-TW6150og EH-TW6250, som er 4K PRO-UHD-basisprojektorer. Med et slankt, nyt buet design til en overkommelig pris kan brugerne nyde de nyeste film, sportsbegivenheder og spiludgivelser overalt i hjemmet med en fleksibel placering via den lodrette objektivjustering. Disse projektorer er ideelle til filmfans og gamere, der efterspørger en opløsning på op til 4K PRO-UHD-billedkvalitet.

Begge modeller har en input lag-frekvens på under 20 ms, som giver en hurtig og responsiv spiloplevelse. EH-TW6250 er også udstyret med indbygget Android TV.

Se også:  Er denne nyhed fra Sony verdens mindste 3LCD-laserprojektor?

Endelig er der i den nye serie to multifunktionelle basisprojektorer, som danner en ny “cross over”-serie, som er ideel til hjemmearbejde.

CO-FH02 og CO-W01 har begge et kompakt design, der gør dem nemmere at transportere mellem lokaler, og er ideelle til uddannelses-, hjemme- og kontormiljøer.

De har begge et enkelt, rent nyt design, der gør det muligt at passe dem ind i alle omgivelser uden at gå på kompromis med den store medrivende skærmstørrelse. CO-W01 leveres med WXGA-opløsning. CO-FH02 er Full HD og leveres også med indbygget Android TV, så du kan streame de nyeste film, TV-udsendelser og indhold direkte til din projektor.


TAGS
Epson
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S