Home » Scanner » Epson FastFoto FF-680W [TEST]: Genial arkiveringsmaskine
Epson FastFoto FF-680W [TEST]: Genial arkiveringsmaskine

Epson FastFoto FF-680W [TEST]: Genial arkiveringsmaskine

Share

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for at have dynger af fotos og dokumenter til at ligge og flyde i analog form. En kompakt og økonomisk Epson-scanner klarer digitaliseringen på rekordtid

Hvis man som denne skribent er ekspert i over-springshandlinger, er det nemt at finde et katalog af undskyldninger for ikke at gøre noget ved bjergene af Kodak-fotoposer – egne og arvede – plus diverse dokumenter, som samler støv i reolen, men egentlig blot ligger og venter på at blive arkiveret. Med mindre der altså sker noget ekstraordinært som en flytning, et ultimatum fra den bedste halvdel eller en lancering af en gadget, der kan gøre det grove arbejde – og så på en sjov måde.

Ventet med længsel

”Den skulle vi have haft for 10 år siden,” sagde vores Epson-kontakt, da han håndbar den nye FastFoto FF-680W til Alt om DATA. Det er vi ikke uenige om, men idéen skulle vel også lige fødes, og i øvrigt havde sådan et produkt nok været alt for dyrt til almindelige it-brugere anno 2009. Som modelbetegnelsen fortæller, kan FF-680W scanne fotos, og det tangerer årets underdrivelse. I modsætning til en normal flatbed-type har denne model en arkføder, som minder om en telefax, og den fylder man simpelthen op med papirbille-der. Den kan tage formater fra visitkort til panoramafotos på 216 x 910 mm, og der er plads i dybden til resultaterne af en hel 35 mm-film med 36 papirbilleder i standardstørrelser fra 10 x 15 til 13 x 18 cm.

Se også:  Epson ET-8500 [TEST]: Driftsbillig printer til det kreative hjem

Dokumenter i A4 og de engelske Letter/Legal-formater kan ikke alene scannes. Den integrerede OCR-software kan ”læse” filerne, så de kan redigeres i apps som Word, Excel og PowerPoint.

Vi foretrækker at gemme indhold på vores egen computer og NAS, men hvis man mangler plads på harddiskene og/eller vil have ekstra sikkerhed, har Fast-Foto-softwaren faciliteter til direkte upload af billeder til cloud-tjenester som Dropbox, Google Drive, Evernote og OneDrive.

Lynhurtig fotoscanning

FastFoto FF-680W udfordrer ikke vores sparsomme tålmodighed. Et 10 x 15 cm foto scannes i 600 dpi-opløsning på et par sekunder, og en A4-side sprinter igennem arkføderen på godt et sekund. Ydermere kan scanneren læse begge sider i samme arbejdsgang. Hvis der er notater bag på et foto, bevares de automatisk for eftertiden.

Se også:  Epson EF-12 [TEST]: Stor underholdning fra lille projektor

Epson FastFoto FF-680W
  • Kvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Epson FastFoto FF-680W

»Epson FastFoto FF-680W er den mest spændende scanner, vi har oplevet i meget lang tid. Efter vores mening henvender den sig primært til brugere, som vil bringe deres analoge fotosamlinger ind i den digitale tidsalder på den nemmeste måde, men vi er også imponerede over dens præstationer med dokumenter. Hertil kommer værdien af en lynhurtig, pålidelig arkføder samt en enkel, gennemtænkt automatik, der gør FF-680W til en klar Alt om DATA-favorit.«

Pris: 4495 kr. (i Epsons egen
webshop)
Type: Foto- og dokumentscanner med automatisk arkføder
Opløsning (optisk): 600 dpi (begge sider)
Tilslutninger: USB 3.0
Mål (B x H x D): 296 x 176 x 169 mm (lukket tilstand)
Vægt: 3,7 kg

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Epson
fotoscanner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S