Home » Printer » Epson Expression Premium XP-7100 [TEST]: Funktionsspækket printer til flot pris
Epson Expression Premium XP-7100 [TEST]: Funktionsspækket printer til flot pris

Epson Expression Premium XP-7100 [TEST]: Funktionsspækket printer til flot pris

Share

Expression Premium XP-7100 er relativt kompakt, men der er stort set ikke det, printeren ikke kan. Den er ideel til den store familie eller den lille virksomhed, som har behov for både tekst- og fotoprint samt multiscanning og trådløs tilkobling

Fysiske medier lever i bedste velgående i vores ellers godt gennemdigitaliserede verden. Det er de færreste, der kan være helt foruden at udskrive et dokument eller et foto en gang imellem eller for den sags skyld scanne eller kopiere.

Med Expression Premium XP-7100 er du helt stensikker på, at dine behov er dækket ind, uanset hvad de måtte være, for det er en alt-i-en-maskine i ordets yderste forstand.

God til både tekst og foto

Det er velsagtens den mest featurefyldte printer, vi har prøvet, i hvert fald i dette prisleje. Hvis vi starter med printdelen, så får du ikke bare flotte sort/hvid-udskrifter, endda med mulighed for dobbeltsidet print, du får også fotoprints af imponerende høj kvalitet. Der er selvsagt ikke helt samme nuancegrad, som fra dedikerede fotoprintere til flere tusinde kroner, men forskellen er forsvindende lille.

Motiverne står med flot klarhed og fine overgange i de stærke farver, som ellers kan være en svær disciplin. Det er billeder af en kvalitet, du har lyst til at hænge op på væggen.

Der er to papirskuffer i bunden, så du kan lægge både almindeligt papir og fotopapir i på samme tid, og oveni er der faktisk også en indgang til papir af tykkere kvalitet bagpå printeren. Der er desuden mulighed for at printe på cd’er og dvd’er.

Se også:  Printere til hjemmet [TEST]: Få en printer der passer til dit behov
Scanner selv et helt blad

Expression Premium XP-7100 er ikke bare en superalsidig udskriftsmaskine. Det er også en rigtig habil scanner. Maskinen kan betydeligt mere, end man forventer af en hjemmeprinter i denne priskategori.

Der er ikke blot mulighed for at lægge et ark til scanning under låget, du kan også fodre den med en hel stak fra toppen, så den sluger dine ark automatisk et for et. Og den kan endda scanne arkene på hver side.

Dét er ret genialt. For det betyder, at den helt af sig selv kan digitalisere et magasin, en bog eller hvilket som helst andet papirmedie. Vi flåede siderne ud af et Alt om DATA, lagde dem i dokumentføderen og lod printeren gøre sit arbejde. Et for et tykkede den sig igennem sider – selv den kraftige forside klarede den – så vi efter nogen tid, havde en komplet pdf-version af magasinet.

Der opstod et par papirstop undervejs, men først efter den havde rundet de 30 ark, som den er skabt til at kunne håndtere. Så det kan man ikke klage over. Og når blot man får hevet arket ud og sat det i igen, så kører den ufortrødent videre, uden PDF’en brydes op af det lille afbræk. Scanningerne står rigtig nydeligt med stærke farver og fin skarphed. Samme procedure kan udføres ved kopiering.

Se også:  Canon PIXMA TS8350 [TEST]: Kreativ multimedieprinter med scanner
Masser af muligheder

Printeren har alt, hvad man kan forlange af trådløse tilslutninger, så du kan printe fra smartphone, tablet og computer, uanset hvilken platform de kører på. Der er både mulighed for at koble den på dit netværk eller tilslutte via Wi-Fi Direct. Du kan også udskrive fra skyen eller via e-mail.

Dertil kommer almindelig kablet tilslutning samt en ekstra USB-indgang, så du kan udskrive filer fra en stick. Der er også indgang til SD-kort, så du kan udskrive billeder fra dit kamera uden at have dem forbi computeren først.
I printeren er indbygget kreative værktøjer til at finjustere dine udskrifter samt skabe julekort og lignende på nem og hurtig vis.

Printeren er let at gå til, takket være overskuelige menuer og et stort touchdisplay, som automatisk vipper op ved start. Opsætningen hæmmes lidt af nogle forkludrede formuleringer, som burde være oversat bedre. Heldigvis er det relativt nemt at regne ud, hvad der menes, så man trods alt er hurtigt igennem.

Designet er ganske pænt og ”printeragtigt”. Der er ikke forsøgt noget fancy her. Sin omfattende funktionalitet taget i betragtning er Epson Expression Premium XP-7100 en temmelig kompakt printer, der fint kan stå i hjørnet af et skrivebord.


Epson Expression Premium XP-7100
  • Features
  • Printkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger:
»Printeren giver dig ikke blot det, du skal bruge for at udskrive tekst og foto i imponerende kvalitet, den byder også på omfattende funktioner til multiscanning og kopiering af dokumenter samt et væld af andre gode funktioner.«

Nøgletal:
Pris: 1395 kr.
Teknologi: Epson Micro Piezo
Patroner: Black, Photo Black, Cyan, Yellow, Magenta (inkl XL-patroner)
Opløsning: 5760 x 1440 DPI
Scanning: 1200 x 4800 DPI, dobbelt
Tilslutninger: Wi-Fi, Ethernet, USB, Wi-Fi Direct, USB-vært, SD Card Slot
Papirbakker: 100 ark standard

Her er den bedste dagspris på Epson Expression Premium XP-7100
TAGS
Epson
Erhverv printer
Multifunktionsprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S