• Home »
  • Printer »
  • Epson Expression Photo XP-8500 [TEST]: Meget fotoprinter for pengene
Epson Expression Photo XP-8500 [TEST]: Meget fotoprinter for pengene

Epson Expression Photo XP-8500 [TEST]: Meget fotoprinter for pengene

Share

Denne kompakte fotoprinter fra Epson udskriver dine digitale billeder direkte fra mobilen eller fra din computer i imponerende høj kvalitet. Tekster klarer den også i et snuptag, og der er ikke sparet på smarte funktioner til trods for, at prisen er yderst rimelig

Har du taget et lækkert billede med dit dyre spejlreflekskamera, er det synd at gemme det langt væk på din harddisk. Gode billede kommer nu engang bedre til live i fysisk format. Med Expression Photo XP-8500 kan du nemt forvandle både kameraets og mobilens billeder til flotte papirbilleder lige til at stikke ind i familiens fotoalbum.

Nem installation

Printeren fylder ikke meget sammenlignet med tilsvarende modeller, og opsætningen er nem. Du skal bare tænde printeren, så bliver du ført igennem de nødvendige trin på den lille touchskærm, en skærm, der dog ikke ligefrem er af den fineste slags. Men den fungerer ikke desto mindre upåklageligt og leder dig fint gennem funktioner og menuer.

Se også:  Epson Workforce WF-100W og Brother PocketJet PJ-773 [TEST]: Print på farten

Der er individuelle blækpatroner til sort og de forskellige grundfarver, sådan at du blot kan skifte den enkelte, når den løber tør. Det sparer dig blæk og penge i det lange løb.

Til papiret er der to bakker. En der rummer papir op til almindelig postkort-størrelse, og en der rummer papir op til A4-format. Her lægger du dit papir og fortæller printeren, hvilken type det er.

Den understøtter en god mængde forskellige typer fotopapir, fra ultra glossy til helt mat, og den kan endda også printe på cd’er og dvd’er, når du bruger den særlige bakke, som er placeret under bakke 2.

Print med eller uden kabler

Du kan udskrive fra printeren uden nogen som helst form for forbindelse til computeren. Der er både USB-indgang og plads til SD-kort fra dit kamera. Har du dine billeder på mobilen, er det nemmeste dog at tilkoble printeren trådløst via dit Wi-Fi-netværk.

Se også:  Vind årets bedste printer

Computeren kan tilkobles samme vej eller via USB. Når printeren er tilsluttet, vil der være et lille ikon i dine billedmapper, så du blot kan markere et billede og udskrive det direkte. En lille menu dukker op, hvor du kan indstille, hvordan der skal printes. Dog er det lidt uhensigtsmæssigt, at man også her skal vælge, hvilken type papir, der er i bakkerne, når man nu allerede har gjort det på printeren.

Er du ikke i nærheden af din printer, er det også muligt at udskrive fra skyen med din computer eller mobil via Epson Connect.

Del denne