Home » Printer » Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift
Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift

Epson ET-8500 [TEST]: Kostbar i indkøb – billig i drift

Share

Med flot printkvalitet, økonomiske blæktanke og nem trådløs betjening er Epson ET-8500 oplagt som centrum for udskrift af dokumenter og billeder i hjemmet

Har man blot en lille interesse for foto, vil man hurtigt få smag for at printe sine pletskud ud. Det er bare noget andet at have flotte udskrifter hængende end at grave billederne ud af pc’en, hver gang man vil nyde dem.

Epson ET-8500 er først og fremmest skabt til at levere foto-prints af fineste kvalitet, men gør sig også glimrende som en allrounder til alle hjemmets printbehov.

Pæn og brugervenlig

ET-8500 er nydeligt designet i hvid plast med papirbakke både bagtil og foran. I den ene af de forreste bakker kan man blandt andet lægge cd’er og dvd’er, hvis man vil printe design på disse medier.

Foran er også et pænt stort touchdisplay med skarp skærm samt en helt ny menu, som er mere intuitiv, end vi er vant til. Du er hurtigt i gang med printeren, og skulle der være problemer, kan du få en illustreret trin for trin-guide til at løse dem.

Se også:  Hurtig og effektiv printer til hjemmekontoret

Kobler du printeren på dit Wi-Fi, kan du uden videre udskrive fra enhver computer eller pc på samme netværk. Det kræver ingen yderligere softwareinstallation. Der findes dog en mobilapp, hvis du ønsker dybere indstillingsmuligheder.

Billig i drift

Blæk til fotoprintere er typisk dyrt og kræver hyppig påfyldning, men ikke på ET-8500. Den anvender blæktanke i stedet for patroner, og det betyder, at blækket bliver væsentlig billigere, samt at der skal påfyldes sjældnere. Printeren kommer med fyldte tanke, og Epson lover, at de leverer op til 2300 foto-print, før de skal genfyldes.

Hvorvidt det holder, vil selvfølgelig afhænge af farvesammensætningen og typen af billeder, du udskriver, men det betyder, at du ikke skal tænke på driftsomkostninger det første lange stykke tid.

Printeren anvender forskellige typer sort blæk til fotos og til tekst, hvilket ikke bare gør, at man får bedre resultater i begge tilfælde, men også at man ikke risikerer at mangle blæk til sine tekstudskrifter, når man har givet den gas med fotoprint. De seks tanke fyldes med flasker, der matcher den pågældende farvetone. Der er ingen risiko for at fylde forkert blæk i en tank.

Se også:  Epson ET-8500 [TEST]: Driftsbillig printer til det kreative hjem
Flotte udskrifter

Udskiftskvaliteten er imponerende. Farverne gengives med styrke, præcision og flot nuancering i overgangene. Printeren bruger en helt særlig varmefri mikropiezo-teknologi, som bidrager til hurtige udskrifter i en flot, jævn kvalitet. Vi skulle ikke vente mange sekunder, før et fuldt farvefoto i A4 var ude af printeren.

En fordel ved mikropiezo-teknologien er også, at den har betydelig mindre energiforbrug end tilsvarende printteknologier, og at behovet for erstatningsdele er lavere. Man sparer derfor ikke bare tid og penge, men mindsker også belastningen af miljøet.

Fotos kan udskrives i op til A4 uden kant. Tekst udskrives enkelt- eller dobbeltsidet og står ligeledes knivskarpt uden skyggen af småhuller eller udtværing.


TAGS
Driftsomkostninger
Epson
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S